Sport

În căutarea unor noii victorii

Dan Chiriac
7 apr 2015 641 vizualizări
LPS Focşani - ACS Berceni, azi, orele 12.00 şi 14.00, în campionatul naţional la juniori republicani u partidele au loc pe stadionul Milcovul

Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani, de la LPS Focşani vor juca azi partidele din cadrul etapei a 21-a din campionatul naţional. Focşănenii vor întâlni pe stadionul “Milcovul”  echipa ACS Berceni. Partidele din tur au avut o istorie aparte, după ce focşănenii au fost nevoiţi să facă deplasarea de două ori în comuna din apropierea capitalei. La data la care au fost programate iniţial partidele, o ninsoare puternică a afectat zona capitalei. Astfel, terenul de joc a fost acoperit cu un strat de zăpadă. Chiar dacă gazdele nu au asigurat condiţiile de desfăşurare a jocurilor, Federaţia Română de Fotbal a decis ca partidele să aibă loc la o dată ulterioară. Astfel, LPS Focşani a fost nevoită să facă deplasarea a doua oară la Berceni. Juniorii A de la LPS se află într-o formă maximă, obţinând în acest an 19 din 21 de puncte posibile. În aceste condiţii, focşănenii se gândesc să obţină un nou succes pe teren propriu în acest meci. În acest moment, focşănenii se află la juniori A pe locul cinci cu 34 puncte. În schimb, oaspeţii se află în partea inferioară a clasamentului. Bucureştenii ocupă locul 12 în clasament, cu doar 17 puncte acumulate. Antrenorul Daniel Bănică ar putea începe jocul cu următoarea formaţie: Crăciun – Pascu, Constantin,  Blănaru, Duca – Avram, Kumova, Petrea, Grigorică, Văcianu, Lăbunţ. Focşănenii au prima şansă în jocul de azi, mai ales că vin după o victorie clară obţinută în faţa celor de la Juventus Bucureşti, scor 5-2.  La juniori B, elevii lui Alin Samoilă  vor încerca să obţină al treilea succes consecutiv. Focşănenii au câştigat ultimele două partide disputate, cu Liceul Tehnologic Sf. Panteliomon şi Juventus Bucureşti.  În acest moment, LPS Focşani se află etape pe locul 7 cu 21 puncte acumulate. În schimb, oaspeţii se află în partea inferioară a clasamentului. Bucureştenii ocupă locul 13 în clasament, cu doar 12 puncte. acumulate. Juniorii B ai LPS Focşani vor începe cu următoarea formaţie probabilă: Glavana – Dediu, Doagă, Pârvu, Tănase – Zaharia, Salaoru, Duca, Marin – Ursu, Florea. Etapa viitoare, focşănenii vor juca în deplasare cu Steaua Bucureşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.