Sport

Nori negri pe cerul Simonei

Ziarul de Vrancea
6 apr 2015 739 vizualizări
Preşedintele COSR, Alin Petrache, şi fostul tenisman Ilie Năstase, critică decizia jucătoarei de a nu participa la întalnirea Canada – Romania pentru FedCup * Eugénie Bouchard şi-a anunţat prezenţa în lotul canadian

Decizia Simonei Halep de a renunţa la participarea la meciul Canada – Romania, pentru calificarea în grupa mondială I a Fed Cup, continuă să starnească reacţii diferite, printre cei care critică atitudinea Simonei fiind preşedintele COSR, Alin Petrache şi fostul mare tenisman Ilie Năstase. Conform spuselor lui Petrache, COSR speră ca Simona să se răzgandească mai ales că, oficialii canadieni au anunţat-o pe Eugénie Bouchard (vedeta nr. 1, locul 7 WTA) în lotul ţării.
"Din punctul meu de vedere, eu nu am uitat niciodată cum am ajuns să joc în străinătate. Am jucat pentru că acei impresari şi manageri m-au văzut jucand la echipa naţională şi nu la echipa mea de club. Din punctul ei de vedere cred că este greu şi delicat să pui în balanţă partea financiară pe care o poate pierde prin neparticiparea la un turneu şi bucuria pe care Simona o readuce în ţară de fiecare dată. Poate se răzgandeşte Simona, pentru că am văzut că Bouchard şi-a confirmat prezenţa la meciul împotriva noastră.  ", a declarat preşedintele COSR.
Ilie Năstase s-a arătat mai caustic: "De condamnat mi se pare faptul că ea spune că e obosită, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche. Dacă eram în locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-aş pune o întrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oară cand i se întamplă treaba asta, să meargă să joace în altă parte. Joacă o singură dată pe an sau de două ori pentru echipa naţională. Poate nu îi place spiritul de echipă. Eu dacă m-aş odihni, nu aş juca în altă parte. Nu ajungi numărul 1 dacă joci la Stuttgart. Ajungi numărul 1 dacă te gandeşti la turneele de Grand Slam", a spus Năstase. Simona Halep a primit din partea producătorului de automobile Porsche o maşină la finalul anului trecut. De asemenea, caştigătoarea turneului de la Stuttgart, competiţie sponsorizată de marca germană, va primi din partea partea Porsche o maşină.
Şansele Romaniei în meciul cu Canada, care se va disputa în zilele de 18-19 aprilie în deplasare par a se fi redus nu numai  prin neparticiparea Simonei şi reapariţia Eugéniei Bouchard, existand şi un zvon care susţine că o altă jucătoare romană, Monica Niculescu este accidentată şi nu va putea face deplasarea în Canada. Totuşi, Monica este înscrisă pe tabloul principal al turneului de la Katowice, din această săptămană.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.