Sport

În Fed Cup, fără Halep

Ziarul de Vrancea
5 apr 2015 549 vizualizări
Simona a anunţat că nu va putea juca în echipa Romaniei pentru meciul de Fed Cup din Canada

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambătă, la revenirea la Bucureşti după turneele din SUA, că nu va evolua în întalnirea Romaniei cu echipa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup. "Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart, dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina Begu este în formă şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a declarat  Simona Halep.  Echipa de Fed Cup a Romaniei va întalni formaţia Canadei, în deplasare, în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Meciul va avea loc în perioada 18-19 aprilie. Simona Halep a revenit, sambătă, în Romania, după ce a participat la turneele de la Indian Wells (unde a caştigat titlul) şi Miami (la care a fost eliminată în semifinale).
La Aeroport, Simona a mai spus că turneele de la Indian Wells şi Miami i-au dat mai multă încredere în ea şi speră ca pe viitor să caştige un titlu mai mare, subliniind şi faptul că numărul 1 mondial, Serena Williams, este un model pentru ea. Simona Halep a afirmat că Serena Williams este un model pentru ea: "Nu aş vrea să o iau ca pe o rivalitate, dar că sunt aproape de Serena şi asta îmi dă încredere că sunt în top 3. Am avut meci contra ei. La început ea m-a cam plesnit cu nişte lovituri foarte puternice, dar am rămas acolo şi am luptat pană la final. Am învățat multe din meciul acesta, dar mi-a fost greu să intru în teren în primul set. Am auzit că a zis că e fana mea. Pentru mine e un model şi o respect pentru ce face. Niciun om nu e imposibil de învins, dar ea e cea mai bună, are o putere foarte mare, are feeling de campion". Numărul 3 WTA va mai încerca să joace şi la dublu la cateva turnee, deoarece vrea să progreseze cat mai mult: "O să mai încerc la cateva turnee, pentru că îmi prinde bine să mai am cateva meciuri. Exersez oficial în loc să mă antrenez”. Simona Halep este foarte mulţumită de colaborarea cu Victor Ioniţă, dar şi de colaborarea cu antrenorul Darren Cahill la Miami şi Indian Wells.
În altă ordine de idei, Serena Williams a caştigat clar finala de la Miami cu spaniola Carla Suarez, scor 6-2, 6-0 în 56 de minute. În semifinalele turneului masculin au caştigat favoriţii: Andy Murray (Marea Britanie, 4 ATP) -  Tomas Berdych (Cehia, 9) 6-4, 6-4; Novak Djokovic (Serbia, 1) – John Isner (SUA, 12) 7-6, 6-2. Proba de dublu a avut finală nord-americană, fraţii Bob şi Mike Bryan caştigand cu 6-3, 1-6, 10-8 în faţa perechii Vasek Pospisil / Jack Sock. Singurul “non-yankeu” din această finală a fost canadianul Pospisil.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.