Sport

Derby-ul rundei se joacă la Odobeşti

Dan Chiriac
3 apr 2015 522 vizualizări
Voinţa Odobeşti şi FC Panciu se vor duela în etapa a 14-a din Superliga Altdorf Tehnik u partidele rundei încep la orele 17.00 u mâine au loc partidele din cadrul Ligii Grafit Decor

Astăzi, cu începere de la orele 17.00, au loc partidele rundei a 13-a din Superliga Altdorf Tehnik. Derby-ul etapei va avea loc la Odobeşti, acolo unde se întâlnesc două formaţii calificate în play-off. Meciul este deschis oricărui rezultat, oaspeţii încercând să-şi păstreze prima poziţie în clasament. Joi seara s-a disputat o restanţă din cadrul etapei a 12-a ce a opus pe AS Cîmpinenaca şi FCM Adjud. Gazdele, care au o cu totul altă faţă în comparaţie cu turul campionatului, au reuşit să obţină primul punct din acest campionat. Cu un nou antrenor pe banca tehnică, Jani Oltianu, gazdele au avut chiar posibilitatea de a câştiga partida de joi. După ce oaspeţii au deschis scorul în prima repriză, prin Bogdan Stoian, Bălosu a reuşit o dublă şi a întors rezultatul în favoarea gazdelor. Tot jucătorul echipei de futsal a avut ocazia să închidă jocul, dar a ratat în minutele 75 şi 76 două ocazii clare din situaţie de singur cu portarul. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, oaspeţii au egalat cu cinci minute înainte de final, după o greşeală a defensivei adverse. Este de remarcat că în rândurile echipei gazdă au evoluat câţiva jucători cu experienţă, care au ales să se întoarcă în rândurile formaţiei conduse de Jani Oltianu. AS Cîmpineanca îşi propune un nou meci bun şi mâine, în depalsare, cu Victoria Gugeşti. Euromania Dumbrăveni va juca în deplasare cu FCM Adjud şi are ocazia să se apropie de prima poziţie. Selena Jariştea are un meci dificil în deplasare cu AS Suraia, în timp ce Unirea Ţifeşti va întâlni pe stadionul din Jariştea pe Voinţa Cîrligele. În clasament, FC Panciu a acumulat 34 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 31 de puncte. Pe poziţia a treia se află Voinţa Odobeşti cu 27 puncte, urmată de AS Suraia cu 26 puncte.
 
Coteştiul a luat un punct în minutul 88

Joi seara s-a desfăşurat o restanţă şi în cadrul rundei a 12-a din Liga Grafit Decor. Podgoria Coteşti şi Unirea Milcovul au remizat, dar gazdele au egalat la 1 cu două minute înainte de final. Oaspeţii au deschis scorul, în prima repriză şi au fost la un pas de a obţine cele trei puncte puse în joc. Duminică, cu începere de la orele 11.00, au loc şi partidele din etapa a 13-a Ligii Grafit Decor. Programul meciurilor de duminică este următorul: Trotuşul Rugineşti - Viiitorul Bilieşti, Unirea Milcovul - Şoimii Mirceşti, Dinamo Tătăranu – Voinţa Slobozia Ciorăşti, Voinţa Răstoaca - Podgoria Coteşti, Tractorul Năneşti - ASS Victoria Pufeşti, Victoria Vînători – Flacăra Urecheşti. În liga Grafit Decor, lider este Şoimii Mirceşti cu 30 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 24 puncte, urmată de Victoria Vânători cu 23 puncte. Clasamentul golgeterilor este condus de Neagu Cristian – Victoria Vînători 11 goluri, urmat de Mihai Chiriţă - Voinţa Slobozia Ciorăşti – 11 goluri  şi Cristi Prodan – Tractorul Năneşti – 10 goluri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.