Sport

Concurs de dans la Casa de Cultură din Panciu

Dan Chiriac
3 apr 2015 976 vizualizări
Azi, de la ora 9.30, Casa de Cultură din Panciu găzduieşte cea de-a III-a ediţie a Concursului de Dans Sportiv „Cupa Alexanders Dance“.

Întrecrea este organizată de Clubul Alexanders Dance din Focşani, condus de profesoara Mirela Nica Milea. La concurs vor participa formaţii de dans provenite din Şcolile din Vizantea, Vidra, Gugeşti, Panciu, precum şi de la Centrul de Zi „Dănuţ“ şi Palatul Copiilor din Focşani. Competiţia va avea două secţiuni - Perechi şi Grupuri - şi se va desfăşura pe categorii de vârstă. Stilurile de dans ce vor fi evaluate de juriul de specialitate vor fi: jive, rumba, cha-cha, salsa, tango, quickstep şi samba - la secţiunea Perechi şi marş, disco, cha-cha, jive, salsa, samba, bachata, tango şi rumba - la secţiunea Grupuri. Concursul de Dans Sportiv „Cupa Alexanders Dance“ 2015 este organizat sub patronajul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Vrancea, având ca parteneri Primăria şi Casa Orăşenească de Cultură Panciu.„Oraşul Panciu găzduieşte, al treilea an consecutiv, Cupa «Alexanders Dance», care promovează o ramură a sportului aflată la limita dintre sport şi artă - dansul sportiv. Susţinând acest concurs, Primăria Oraşului Panciu încurajează de fapt sportul, pregătirea la cel mai înalt nivel şi, nu în ultimul rând, performanţa! Sunt sigur că şi, în 2015, «Cupa Alexanders Dance» va fi o reuşită”, a declarat Iulian Nica, primarul oraşului Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
admirator, acum 3308 zile, 17 ore, 49 minute, 25 secunde
Sectiunea "mars" la dans sportiv ? Stie meserie profa asta ! :))). Da ' si voi care publicati !!!
cornel, acum 3308 zile, 18 ore, 45 minute, 44 secunde
Ce "profesoara de dans sportiv" ? :))). Inainte de a publica articolul nu va documentati? Mai mult decat atat, publicati fotografii din concursul unui club afiliat Federatiei Romane de Dans citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.