Sport

Mario Dobrescu, campion naţional la disc şi suliţă

Dan Chiriac
30 mar 2015 815 vizualizări
Acesta poate obţine medalii de aur şi în probele de viteză

La Campionatele Naţionale de Aruncări lungi, atleţi de la CS Atletic Adjud au obţinut rezultate notabile. Astfel, Mario Dobrescu a devenit campion naţional, în două probe. Sportivul pregătit de Gheorghe Catrinescu a câştigat proba de aruncare a suliţei, la întrecerile rezervate copiilor 2. Acesta a avut o aruncare de 38 de metri. Sportivul adjudean a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi în proba de disc. Dobrescu a câştigat proba cu o aruncare de 29,76 metri. Alţi doi sportivi de la CS Atletic Adjud au fost la un pas de podium. Astfel, Alisia Paruba s-a clasat a patra la aruncarea suliţei cu 28, 36 metri. Tot pe locul patru, la aruncarea suliţei, s-a clasat şi Cosmin Sargu. Acesta a avut o aruncare de 30, 50 metri. “Sunt mulţumit de rezultatele sportivilor mei. Pe data de 5 aprilie, la ultimul concurs de sală, naţionalele rezervate copiilor, Mario Dobrescu şi-a propus încă două medalii de aur la 50 metri şi 200 de metri”, ne-a spus profesorul Gheorghe Catrinescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.