Sport

Schimbare de lider la Liga de minifotbal

Dan Chiriac
23 mar 2015 576 vizualizări
Campioana ultimelor trei ediţii, Voinţa Deep Serv, a pierdut al doilea meci consecutiv u echipa manageriată de Marian Spînu este în criză şi riscă să rateze obiectivul în acest sezon u

Rămasă fără jumătate de echipă, Voinţa Deep Serv, campioana ultimelor trei ediţii la liga de minifotbal, a pierdut poziţia de lider în clasamentul ligii de minifotbal. Absenţele din cadrul lotului şi-au spus cuvântul şi în partida cu Pamiro Construct. Antrenorul Ionuţ Constantinescu nu s-a bazat pe servicile lui Emilian Chivu – plecat cu naţionala la mondiale, Claudiu Mihai – suspendat, Răzvan Crăciun şi Marius Bodoc – accidentaţi şi Cătălin Curteanu, plecat cu echipa de juniori de la LPS Tecuci la meci la Slobozia. În aceste condiţii, Pamiro a profitat din plin şi a obţinut o victorie meritată după aspectul jocului. Pamiro a marcat în prima repriză şi apoi a ştiut să închidă foarte bine culoarele spre propria poartă. Încercările celor de la Voinţa de a reveni au fost în zadar. Voinţa a acumulat astfel 41 de puncte şi a fost depăşită cu două lungimi de Sanorom Boloteşti. Echipa manageriată de Romică Corozanu şi pregătită de Adrian Toma a câştigat duelul cu Auto ZBR. Deşi au condus cu 2-0, încă din minutul 3, după dubla lui Claudiu Ionescu, jucătorii de la Sanorom s-au relaxat şi au avut emoţii în a obţine cele trei puncte. 6-5 a fost rezultatul final, dar adversara a încercat pe final să smulgă un punct. Cel mai echilibrat meci al rundei a opus pe Arena şi Doctor GSM/Global Proiect. Ambele echipe au avut ocazia să intre în avantaj la pauză, dar rezultatul a rămas 0-0. Actul secund a adus şi golurile. Chiriţă şi Oltianu au dus scorul la 2-0 pentru Arena. Ionuţ Cristian a reuşit o dublă şi toată lumea se gândea că doctorii pot scrie din nou istoria partidei cu Voinţa Deep Serv, atunci când au fost conduşi cu 2-0 şi au învins cu 3-2. Numai că un gest lipsit de fair-play al celor de la Doctor GSM s-a întors împotriva lor, Arena câştigând după un autogol. Aseară s-a jucat partida ACS Mausoleul Mărăşeşti - Flux DiaCarn. Duminică, echipele din play-out s-au întâlnit pe terenul de joc în prima etapă din sezonul de primăvară cu jocurile etapei a-XVI-a. Liderul clasamentului Jess Caffe a stat în această etapă. Pro As Company a reuşit o victorie clară şi s-a apropiat de lider. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei, Liga 1,duminica 22 martie

Pro As Company - Green Team 7-2
Sanorom - Auto ZBR 6-5
Voinţa Deep Serv - Pamiro Construct 0-2
Dr.Gsm&Global Proiect – Arena 2-3
Fabrica de imagine - Altdorf Tehnik 6-1
Gabana Ferm - Amicii 2-5
Jess Caffe a stat.

Luni 23.03.2015
ora 19.30 ACS Mausoleul Mărăşeşti - Flux DiaCarn - play-off


Rezultatele etapei în LIGA 2:

Super Fast – Băncila Boloteşti 0-1
E.F.A. Pietroasa - Pantzer Vidra 2-4
Foresta Broşteni - Sporting 6-8
Apollo Focşani - Bufi Jariştea 9-3
Pro As Company- Casa Panciu 3-3
Selena Jariştea - ANL Unirea Odobeşti 2-4

În clasamnet conduce ANL Unirea Odobeşti 36, Casa Panciu 29, Băncila Boloteşti 29 şi Selena Jariştea şi Super Fast 29.
    
Etapa viitoare programează jocurile: Auto ZBR - Dr.GSM&Global Proiect, Pamiro Construct-Sanorom, Flux Diacarn-Voinţ Deep Serv, Arena - ACS Mausoleul Mărăşeşti, în play-off, Amicii-Fabrica de imagine, Green Team-Gabana Ferm, Jess Caffe - Pro As Company, Altdorf Tehnik stă în play-out. În liga a a2-a se joacă partidele: Casa Panciu-Super Fast, Sporting-Pro As Company 2, ANL Unirea Odobeşti - Pantzer Vidra, Bufi Jariştea-Foresta Broşteni, E.F.A Pietroasa-Băncila Boloteşti, Apollo - Selena Jariştea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.