Sport

25 pentru Feroe

Ziarul de Vrancea
23 mar 2015 437 vizualizări
Pe langă Marica, alţi caţiva jucători sunt incerţi: Raţ, Torje, Grigore şi Prepeliţă

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat, duminică seară, lotul de 25 de jucători pentru meciul cu naţionala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre noutăţile convocate numărandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba şi Bogdan Vătăjelu. Iordănescu a convocat următorii jucători: Pantilimon, Lung, Bălgrădean (portari), Chiricheş, Gardoş, Grigore, Raţ, Papp, Cr. Manea, Moţi, Vătăjelu, Sepsi (fundaşi), Sînmărtean, Torje, Pintilii, Nistor, Popa, Prepeliţă, Chipciu, Cr. Tănase, Bumba, Maxim (mijlocaşi), Andone, Rusescu, Keşeru (atacanţi). Meciul Romania - Insulele Feroe este programat duminică, 29 martie, la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. După spusele selecţionerului, Raţ are o problemă de sănătate şi deocamdată nu ştie dacă îl poate folosi în partida de duminică. "Raţ are o problemă de sănătate şi nu ştiu dacă vom putea conta pe el. Sanmărtean e răcit, Dragoş Grigore e accidentat, Torje acuză o miozită, iar Prepeliţă a primit o lovitură puternică şi a trebuit să fie înlocuit. M-am gandit şi îl aştept şi pe Săpunaru, dar şi el are o problemă de sănătate, aşa cum îl aştept şi pe Tamaş", a declarat Iordănescu. Selecţionerul a subliniat că meciul cu Insulele Feroe nu va reprezenta o formalitate, subliniind că jucătorii trebuie să fie cat mai concentraţi. Totodată, Iordănescu a spus  că l-a invitat la cină pe antrenorul echipei şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, care va fi prezent în această seară la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde naţionala se află în cantonament pentru meciul cu Insulele Feroe.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.