Sport

Un egal şi o înfrângere pentru juniori în faţa celor de la Dinamo

Dan Chiriac
17 mar 2015 585 vizualizări
LPS Focşani - Dinamo 1-1 (1-1), într-o partidă în cadrul campionatului naţional de juniori A u la juniori B, Dinamo s-a impus cu 1-0, după un gol marcat la începutul reprizei secunde

Echipele de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) au disputat ieri, pe stadionul Milcovul, meciurile din cadrul campionatului naţional al juniorilor republicani. Conducerea clubului CSM Focşani 2007 a luat o decizie de salutat, programând partidele pe stadionul Milcovul. Spectatorii au fost încântaţi că au avut posibilitatea de a urmări meciurile în condiţii optime, din tribune, mai ales că vremea a fost frumoasă, în ciuda unui vânt uşor. Cele patru ore de fotbal au fost un prilej bun pentru microbişti pentru a vedea la lucru viitorul fotbalului focşănean, dar şi pe cel al lui Dinamo. După ce au învins Steaua, cu 3-2, şi Rapid, cu 2-1, juniorii A sperau să reuşească un rezultat favorabil şi cu Dinamo. Partida a fost echilibrată în prima parte, focşănenii reuşind să deschidă scorul încă din primele minute. După o combinaţie Şerkan Kumova – Văceanu-Petrea, ultimul a reuşit să trimită în plasa adversă. Gazdele au avut ocazia să se desprindă pe tabela de marcaj, la mijlocul primei reprize, dar ocazia creată de Kumova a fost ratată din faţa porţii adverse. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, dinamoviştii au egalat cu cinci minute înainte de pauză, după o lovitură de colţ greşit acordată de asistentul de pe partea tribunei a doua. După reluare, ocaziile de poartă s-au succedat la cele două porţi, dar eroul meciului a fost portarul Crăciun, care a scos trei mingi foarte grele, la şuturile atacanţilor bucureşteni. Până la final, scorul a rămas egal, un rezultat echitabil după aspectul partidei. În acest moment, focşănenii se află la juniori A pe locul opt cu 22 puncte. Adversara sa, Dinamo, ocupă primul loc, cu 43 de puncte.
Victorie venită după pauză
La juniori B, echipa pregătită de Alin Samoilă a întâlnit ocupanta locului doi. Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe având câteva situaţii favorabile de a deschide scorul. În repriza a doua, Dinamo a deschis scorul în minutul 46, apoi a ratat alte câteva ocazii clare de a marca. Fundaşii focşăneni au scos de trei ori mingea de pe linia porţii. Oaspeţii au trimis o dată şi balonul în bară, dar gazdele puteau egala la una dintre puţinele ocazii din actul secund. În acest moment, LPS Focşani se află, după 15 etape, pe locul 12 cu 12 puncte acumulate. În schimb, bucureştenii se află pe locul doi, cu 42 de puncte, la două puncte distanţă de Rm. Sărat, lider cu 44 de puncte. După acest joc, focşănenii se vor deplasa la Buzău pentru meciurile cu Gloria, urmând ca pe 25 martie, la Focşani, să vină echipele de la Sport Team Bucureşti. Partidele de miercurea viitoare vor avea loc pe stadionul “Milcovul”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.