Sport

Etapă plină de surprize la liga de minifotbal

Dan Chiriac
16 mar 2015 741 vizualizări
Două dintre primele clasate au pierdut în prima rundă a play-off-ului, în timp ce Sanorom Boloteşti a învins cu greu, după golul lui Beşa

Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea a programat duminică 15 martie la baza sportivă EnergoSport prima etapă a sezonului de primavară. Cele 8 echipe calificate în play-off-ul competiţiei au fost programate în jocurile primei etape, urmând ca echipele participante în play-out să debuteze la sfârşitul acestei săptămâni. Liga de minifotbal a început cu două mari surprize. Liderul la zi, Voinţa Deep Serv, şi locul 3 Flux DiaCard au fost învinse în prima etapă. În primul joc al etapei, Arena a învins fără emoţii Auto ZBR-ul lui Bogdan Vrabie, cu 8-2. Alexandru Nistoroiu a reuşit cel mai rapid gol al sezonului în secunda 46, iar golgeterul campionatului, Marian Covaci, a înscris un hattrick, tocmai împotriva echipei unde a evoluat în tur. Cu acestă victorie, Arena a urcat pe locul 3, la 5 puncte de lider. Pamiro Construct a învins echipa de pe podium, Flux DiaCarn cu 2-0, într-un joc echilibrat. În prima parte, constructorii au beneficiat de o lovitură de penalizare de la 9 metri, ratată însă. După 0-0 la pauză, Ionuţ Istrate a reuşit o dublă în partea a doua pe greşeli individuale a apărătorilor de la Flux. Pamiro a acumulat 33 puncte şi se află la egalitate cu Arena în clasament.

Victorie cu un şut din marginea careului

Vicecampioana ediţiei trecute Sanorom Boloteşti a câştigat cu emoţii întâlnirea cu tinerii de la ACS Mausoleul Mărăşeşti. La acest joc a debutat şi Claudiu Ionescu, fostul jucător de Liga 1. Echipa pregătită de Adrian Toma a dominat doar actul secund. În prima parte, elevii lui Romeo Dragan au creat reale probleme,  iar la 0-0 lobul lui Bogdan Grigorica a întâlnit transversala. Ovidiu Beşa a adus victoria cu un şut din marginea careului. Dr.GSM&Global Proiect a produs marea surpriză după victoria asupra campionilor de la Voinţa Deep Serv. Fără Emilian Chivu, convocat la naţionala de minifotbal a României pentru Campionatul Mondial din SUA şi accidentaţii Răzvan Crăciun şi Marius Bodoc, Voinţa a pierdur pe final. Doctorii au profitat la maxim, administrându-i Voinţei prima înfrângere în Ligă după aproape două sezoane. Voinţa a condus cu 2-0, iar spre jumătatea părţii a doua, la scorul de 2-1,Claudiu Mihai a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În cele 5 minute rămase, Ionut Cristian şi George Buleandră au dus scorul la 3-2.

Etapa viitoare, duminică, 22 martie, se vor disputa jocurile : Dr.Gsm&Global Proiect - Arena, ACS Mausoleul Mărăşeşti - Flux DiaCard, Voinţa Deep Serv - Pamiro Construct, Sanorom Boloteşti - Auto ZBR. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei:
Auto ZBR - Arena  2-8 (1-3) Au marcat Ciprian Tîrlea, Adrian Chivu respectiv Marian Covaci 3, Alex Nistoroiu 2, Costel Chiriţă 2,Cosmin Milea.
Pamiro Construct - Flux DiaCarn  2-0 (0-0) A marcat Ionuţ Istrate 2
Sanorom Boloteşti - ACS Mausoleul Mărăşeşti  1-0 (0-0) A marcat Ovidiu Beşa.
Voinţa Deep Serv - Dr.GSM&Global Proiect  2-3 (1-0) Au marcat Răzvan Duţu, Florin Stanciu respectiv Rodinel Stan, Ionuţ Cristian, George Buleandră.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.