Sport

Patru medalii de aur pentru karateka de la CSM 2007, la Petroşani

Dan Chiriac
16 mar 2015 538 vizualizări
Sportivii focşăneni au mai ocupat un loc II şi un loc III

Patru sportivi ai secţiei de arte marţiale a CSM Focşani 2007 au concurat, la sfârşitul săptămânii trecute la „Cupa Masibo”, competiţie de karate WKF, organizată de CSM Petroşani. Toţi karatiştii focşăneni au obţinut medalii! Pe primul loc s-au clasat Andreea Arginteanu, la kumite, Dragoş Pantazică, la kata şi kumite, şi echipa alcătuită din Dragoş Pantazică, Bogdan Alpreotesei şi George Dochioiu, la kata. Aceeaşi echipă a ocupat locul al doilea la kumite. Pe locul al treilea s-a clasat George Dochioiu, la kata juniori. “Am participat la competiţia de la Petroşani pentru a consolida nivelul pregătirii celor patru sportivi în perspectiva Campionatului European unde sunt toţi calificaţi. A fost şi un test important pe care toţi l-au trecut cu bine. Până la competiţia continentală vom continua să ne pregătim astfel încât să atingem nivelul optim pentru performanţă la acel moment”, a spus Sensei Daniel Fusaru, antrenorul focşănenilor imediat după concurs. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.