Sport

Rezultatele meritorii pentru atleţii adjudeni la zonă

Dan Chiriac
16 mar 2015 695 vizualizări
La etapa de zonă a Campionatului naţional de copii de la Bacău, sportivii de la CS Atletic Bacău au obţinut rezultate bune. Mario Dobrescu, unul dintre atleţii care promit foarte mult, a obţinut victoria în trei probe.

Astfel, Dobrescu s-a clasat pe primul loc la 50m cu 7,29secunde, record personal, la 200 metri cu 28,4 secunde, şi la săritura în lungime cu 4,80 metri. “Mario Dobrescu mi-a confirmat aşteptările şi a câştigat la pas toate probele la care a participat. Toate rezultatele la categoria sa de vârstă reprezintă în mare măsură o certitudine pentru medalii la faza finală a campionatului naţional”, spune antrenorul sportivilor, Gheorghe Catrinescu. Merituos a concurat şi Andrei Elena, care la 800 metri a obţinut pe locul 6 cu timpul de 2,39.16secunde. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.