Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Pantilimon, fără antrenor

Ziarul de Vrancea
16 mar 2015 434 vizualizări
Antrenorul uruguayan Gustavo Poyet a fost demis, ierii, de la conducerea tehnică a echipei Sunderland, la care este legitimat şi internaţionalul roman Costel Pantilimon

Poyet a fost demis de la conducerea "pisicilor negre" după ce în ultimele 12 partide disputate nu a obţinut decat o victorie. Ultimul meci în care Poyet a stat pe banca tehnică a echipei Sunderland a avut loc, sambătă, cand a pierdut întalnirea cu Aston Villa, scor 0-4. Locul lui Gustavo Poyet ar putea fi luat de olandezul Dick Advocaat, care ultima oară a pregătit reprezentativa Serbiei. În cazul în care va prelua pe Sunderland, Advocaat ar pregăti pentru prima oară în carieră o echipă din Premier League. După disputarea a 29 de etape, Sunderland ocupă locul 17, ultimul care asigură menţinerea şi în sezonul viitorul în Premier League.

Red Bull ameninţă

Red Bull, campioană mondială între 2010 şi 2013, atat la piloţi, cat şi la constructori, ia în calcul retragerea din Formula 1, dacă FIA nu va lua măsuri pentru a opri actuala dominaţie Mercedes, a lăsat să se înţeleagă un înalt oficial al echipei austriece, Helmut Marko. "Vom evalua situaţia în această vară, cum facem în fiecare an şi vom analiza costurile şi veniturile. Dacă nu suntem mulţumiţi, am putea lua în calcul să părăsim Formula 1. Da, pericolul este că patronul Mateschitz  şi-ar putea pierde pasiunea pentru Formula 1", a declarat Marko, consilier al finanţatorului Red Bull, pentru The Guardian. Oficialul a adăugat că FIA trebuie să ia măsuri pentru a egaliza şansele între echipele de Formula 1. "Această dominaţie nu este soluţia pentru Formula 1 şi noi am spus-o şi cand era Rénault,  furnizorul de motoare pentru Red Bull, în frunte. Regulile tehnice sunt greu de înţeles, foarte complicate şi foarte scumpe", a precizat el. Echipa Mercedes şi pilotul britanic Lewis Hamilton s-au impus clar în sezonul trecut, iar în acest an au dominat prima etapă, Marele Premiu al Australiei.

Semenenko a spart gheaţa

Biatlonista ucraineană Val Semerenko a obţinut primul său titlu de campioană a lumii, graţie victoriei înregistrate în proba de feminină de 12,5 km cu startul în bloc, duminică, în ultima zi a Mondialelor de la Kontiolahti (Finlanda).  Fără nicio greşeală în cele patru sesiuni de tir, Semerenko (29 ani) a fost înregistrată cu timpul de 34:232,9, reuşind să o devanseze cu 6,2 secunde pe germanca Franziska Preuss şi cu 12,6 secunde pe Karin Oberhofer din Italia. 
Belarusa Daria Domraceva, triplă campioană olimpică la Soci, în 2014, şi deţinătoarea titlului mondial în această probă, s-a clasat pe poziţia a patra, la 14,7 secunde de învingătoare.

Anastasiadis – demis de la PAOK

Tehnicianul Angelos Anastasiadis a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei elene PAOK Salonic, unde este legitimat fundaşul roman Răzvan Raţ, a anunţat ziarul L'Equipe. Anastasiadis, în varstă de 62 de ani, a fost demis după ce PAOK Salonic a remizat, sambătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Asteras Tripolis. Interimatul pană la finalul sezonului va fi asigurat de Giorgios Georgiadis (43 de ani), care a fost secundul lui Anastasiadis. După disputarea a 27 de etape din campionatul Greciei, PAOK Salonic ocupă locul al treilea, cu 51 de puncte, la zece puncte în urma echipelor Olympiakos Pireu şi Panathinaikos Atena.

Căzătură mortală

Un suporter a decedat, duminică, la meciul San Lorenzo - Huracan, scor 3-1, din campionatul argentinian, după ce a căzut din tribună, de la o distanţă de 50 de metri. Fanul în varstă de 24 de ani a căzut din tribună peste o altă persoană aflată în afara arenei.Cea de-a doua persoană se află internată în stare gravă la spital, iar fetiţa acestuia în varstă de patru ani a scăpat nevătămată. Echipa San Lorenzo a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Huracan, într-un meci din etapa a V-a a campionatului Argentinei.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.