Sport

Victorie la 18 goluri pentru echipa de handbal

Dan Chiriac
15 mar 2015 788 vizualizări
CSM Focşani 2007 - LPS Piatra Neamţ 40-22 (19-8)

Echipa de handbal a obţinut o nouă victorie în liga a doua. CSM Focşani 2007 a câştigat la diferenţă mai mult decât confortabilă întâlnirea cu LPS Piatra Neamţ pe care a avut-o sâmbătă, în Sala Polivalentă. Formaţia oaspete, tânără, dar cu jucători cu calităţi pentru handbal şi bine aşezată în teren a fost o pradă uşoară pentru mult mai experimentata şi valoroasa echipă antrenată de profesorul Viorel Ciubotaru. Focşănenii au pornit fulminant, au luat rapid conducerea la patru goluri şi au mărit constant avansul care la pauză a ajuns la 11 goluri. Tema exersată de focşăneni a fost contraatacul, cele mai multe goluri ale gazdelor din primele 30 de minute fiind reuşite prin acest procedeu tactic. Oaspeţii au încercat să limiteze proporţiile scorului, dar au comis prea multe erori în apărare, iar multe dintre atacurile lor au fost anulate de intervenţiile foarte bune ale lui Cloşcă, în primele 20 de minute ca şi, apoi, tot în porţiuni de timp de câte 20 de minute, de Rusu şi Ungureanu. În repriza a doua, gazdele au părut mai îngăduitoare cu oaspeţii cărora le-au mai înscris 21 de goluri, dar cărora le-au permis 14 reuşite. Profesorul Viorel Ciubotaru a folosit toţi jucătorii avuţi la dispoziţie încercând şi variante diverse ca soluţii pentru unele posturi, ceea ce poate explica randamentul ceva mai scăzut al echipei în partea a doua a meciului. Au evoluţii formaţiile: CSM Focşani 2007: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Gheorghe, Sîsîeac, Gramatic – 3, Vasilache – 1, Rotaru – 11, Nelu – 1, Iordache – 3, Smeu – 4, Popa – 7, Neaţă – 1, Mocanu – 5, Ştefan – 3, Şăitan -1. LPS Piatra Neamţ: Popa, Ciocoiu, Bibirig, Bursuc, Luchian, Lascovici, Usturoi, Calistru, Balcanu, Chirilă, Filip, Direa. În etapa viitoare, sâmbătă, 21 martie, CSM Focşani 2007 va avea o deplasare cu meci greu la Bacău. În acest moment, în seria est a Diviziei A, CSM Ploieşti are 54 de puncte, fiind urmată de HCM Piteşti cu 51 de puncte. CSU Galaţi, CSM Focşani şi Poli Iaşi au câte 45 puncte. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Repu, acum 3321 zile, 19 ore, 59 minute, 18 secunde
Acelasi articol cu aceleasi cuvinte e si in monitorulvn. Ati ajuns sa ii si copiati ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.