Sport

22 Grade- Amicii în ultimul act la old-boys

Dan Chiriac
9 mar 2015 614 vizualizări
Amicii au învins Hunters cu 3-2, iar 22 Grade a trecut clar, 6-1, de GS Mobile, în semifinalele jucate duminică

Duminică s-au jucat partidele din cadrul semifinalelor la Cupa Fair-Play, întrecere rezervată jucătorilor de peste 35 de ani. Astfel, partida dintre Amicii şi Hunters, duelul ocupantelor locurilor 1 şi 4 la finalul sezonului regulat, a prilejuit un meci foarte echilibrat, decis abia pe final. Hunters a condus cu 1-0, dar câştigătoarea sezonului regulat a revenit şi a condus cu 2-1. Echipa manageriată de Marius Crăciun a revenit şi a egalat la 2. Golul victoriei a fost marcat de Adrian Toma, cu cinci minute înainte de final. Spectatorii prezenţi la meci au apreciat calitatea jocului oferit de cele două formaţii. A doua semifinală a opus pe GS Mobile şi 22 Grade. Pe timpul competiţiei, echipa 22 Grade a fost privită de aproape toţi adversarii ca un jucător lejer, o formaţie în faţa căreia trebuiau bifate încă trei puncte în clasament. Numai că, odată cu disputarea etapelor, 22 Grade a arătat că este o formaţie puternică, care merită din plin să joace în semifinalele întrecerii. La fel s-a întâmplat şi în penultimul act, unde echipa manageriată de Adrian Popa şi Cătălin Tutulan şi-a luat revanşa după înfrângerea din sezonul regulat. GS Mobile s-a impus în meciul direct din urmă cu trei săptămâni, cu scorul de2-0. Acum, 22 Grade a dominat aproape întreaga partidă. Doar începutul meciului a fost mai echilibrat. După ce Tăbăcaru a deschis scorul după un şut splendid dintr-o lovitură liberă. GS Mobile a egalat repede, dar a fost singurul moment în care s-a pus problema învingătoarei. 22 Grade a preluat iniţiativa şi a ajuns să marcheze de cinci ori în poarta adeversă. Mai mult, aceasta şi-a permis “luxul“ ca la scorul de 5-1 să pună portarul să execute o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul partidei. 22 Grade, formaţie ce a devenit, în mod clar, şi favorita spectatorilor din tribunele Sălii Polivalente, în condiţiile în care a plecat din poziţia de outsider, porneşte favorită şi în partida cu Amicii din ultimul act al întrecerii. Numai că, de această dată, misiunea va fi mult mai grea, în condiţiile în care, în faţa sa, se va afla câştigătorarea sezonului regulat şi cea mai constantă echipă la această întrecere. (Dan CHIRIAC)
Clasament: Amicii 25p, 22 Grade 21p,GS Mobile20p, Hunters 19p, Soveja 18p, Finanţe 17p, Pinola 15p, Poliţia Sanorom 12p, Pensiunea Leonardo 9p, Tecuci 5p, Royal Café 0p
Semifinale:
Amicii – Hunters 3-2
22 Grade – GS Mobile 6-1



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.