Sport

Cinci titluri naţionale pentru karateka de la CSM Focşani 2007

Dan Chiriac
9 mar 2015 757 vizualizări
Alţi trei sportivi au terminat pe locul al doilea, iar şapte pe locul al treilea

Sportivii Clubului Sportiv Municipal 2007 au evoluat foarte bine la Campioantul Naţional de karate SKDUN, care a avut loc la Bucureşti la sfârşitul săptămânii. Karatiştii pregătiţi de sensei Daniel Fusaru au urcat de cinci ori pe prima treaptă a podiumului unde au primit medaliile de aur, de trei ori au câştigat titlurile de vicecampioni naţionali şi au primit medalile de argint iar alţi şapte sportivi au câştigat medaliile de bronz. Au devenit campioni naţionali Bogdan Alpreotesei la kumite juniori 68 kg, Andreea Arginteanu, la kata junioare, Dragoş Pantazică, la kata juniori, Andrei Ungureanu, la copii 2 şi Adelina Popa, la kata, cadeţi. Vicecampioni naţionali au devenit Andreea Arginteanu, la kumite junioare 55 kg, categorie la care a pierdut medalia de aur în ultima secundă, George Dochioiu, la kumite tineret, şi Rafaele Udrea, la kata copii 3. Medalii de bronz au câştigat George Dochioiu, la kata tineret, Emanuel Borş, la kumite juniori 68 kg., Laurenţiu Nemuţ, la kumite juniori 65 kg., Gabriela Popovici, la kumite minicadeţi, Teodor Georgescu, la kumite copii şi Rareş Burloiu la kata copii 1. În urma selecţiei pentru Campionatul European, s-au calificat şi vor reprezenta CSM Focşani 2007 Bogdan Alpreotesei, la kumite tineret, Andreea Arginteanu, la kata feminin, kumite juniori 55 kg. şi kata echipe feminin, Dragoş Pantazică, la kumite juniori 70 kg., şi George Dochioiu, la kumite tineret  A75 kg. În funcţie de rezultatul la kumite individual, Andreea Arginteanu poate intra în echipa de kumite a României. La Cupa Europei, vor participa Emanuel Borş, la kata juniori, Laurenţiu Nemuţ, la kumite juniori 65 kg, Dorian Hârcan, la kumite juniori ^75 kg., şi echipa de kata juniori 1A2A3, alcătuită din cei trei sportivi ce vor concura la individual. Emanuel Borş ar fi trebuit să concureze şi la kumite, însă în concursul de la Campionatul naţional adversarul din ultimul meci l-a lovit neregulamentar şi i-a fracturat piramida nazală. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.