Sport

Primul meci în fotbalul judeţean

Dan Chiriac
6 mar 2015 558 vizualizări
Voinţa Odobeşti -Victoria Gugeşti se joacă mâine de la orele 11.00

Voinţa Odobeşti şi Victoria Gugeşti se vor întâlni în primul meci din Superliga Altdorf Tehnik din acest an. Mâine, cu începere de la orele 11.00, se vor întâlni Voinţa Odobeşti şi Victoria Gugeşti. Iniţial, partida trebuia să aibă loc în luna noiembrie, dar ambele echipe au convenit să amâne jocul, în condiţiile în care aveau probleme de efectiv. Victoria Gugeşti s-a întărit în pauza competiţională şi i-au transferat pe Eugen Ştefan şi Cătălin Costin. Ambii jucători sunt din Gugeşti, dar au jucat în turul campionatului la Euromania Dumbrăveni. Prima etapă din Superliga Altdorf Tehnik are loc pe 14 martie, cu începere de la orele 15.00, iar o zi mai târziu este progrmată să se reia şi liga a cincea. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 7 iunie. Totul în liga a patra se va decide în play-off, acolo unde primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor juca fiecare cu fiecare, în partide tur-retur. Prima clasată la finalul play-poff-ului va reprezenta Vrancea la barajul de promovare. FC Panciu are în acest moment cinci puncte avans în clasament faţă de Euromania Dumbrăveni. Cu un lot din care fac parte mulţi dintre jucătorii care au evoluat în liga a treia, Panciu este mare favorită. De altfel, conducerea echipei a anunţat că obiectivul echipei este promovarea în liga a treia. FRF atrage atenţia că la baraj nu vor putea participa echipele care nu au certificat de identitate sportivă. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ca meciurile de baraj pentru promovare în liga a treia să aibă loc pe 20 şi 27 iunie. Câştigătoarea judeţului  Vrancea urmează să joace într-o manşă tur-retur, cu învingătoarea dintr-un judeţ învecinat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.