Sport

Cătălin Roman, medaliat cu aur la naţionalele de atletism

Dan Chiriac
6 mar 2015 822 vizualizări
Sportivul pregătit la CSS Adjud de Camelia Ciortan a câştigat concursul juniorilor II

Cătălin Roman, atlet legitimat la CSS Adjud, a devenit campion naţional la aruncarea suliţei. Sportivul pregătit de Camelia Ciortan a câştigat întrecerea disputată la mijlocul acestei săptămâni. Roman a avut o aruncare de 54.24 metri, ceea ce reprezintă un nou record personal. O altă atletă de la CSS Adjud, Aida Marcu, s-a clasat pe locul cinci în întrecerea juniorilor 2. Aceasta a avut o aruncare de 33,42 metri, de asemenea un nou record personal. Sportiva este junioare III, dar a concurat la o categorie de vârstă superioară. În întrecerea juniorilor I, Petruţa Rotaru a ocupat locul patru cu un record personal, 41,15 m. Cătălin Roman a concurat şi la juniori mari, unde a încheiat al patrulea. Prin performanţele obţinute, atleţii vrânceni şi-au demonstrat din nou valoarea. Suliţaşii din Adjud sunt prezenţi pe podiumurile naţionale aproape în fiecare an. La finalul săptămânii trecute, în moderna sală de atletism din Bucureşti au avut loc naţionalele de juniori I. Claudia Prisecaru este dublă medaliată naţională la capătul celor două probe la care a luat startul. Astfel, în proba de 1.500 de metri, Prisecaru s-a clasat pe locul doi, obţinând astfel medalia de argint. Sportiva pregătitiă de Cornel Panait a obţinut o altă medalie în proba de 3.000 de metri. Aceasta s-a clasat pe locul trei, fiind medaliată cu bronz. Azi, atleţii focşăneni vor participa la Bacău la campionatele naţionale ale juniorilor 3. Trei atleţi de la LPC SCM Focşani 2007, pregătiţi de Gabi Alecsandrescu, dar şi sportivii de la CS Unirea Focşani, antrenaţi de Cornel Panait şi Fănel Iliescu, se vor întrece pentru medalii puse în joc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.