Sport

Evoluţie ceva mai bună pentru echipa de futsal

Dan Chiriac
1 mar 2015 618 vizualizări
Progresul Focşani - FK Odorheiul Secuiesc 2-7 (1-3), în liga întâi

Echipa de futsal Progresul Focşani a avut o evoluţie ceva mai bună în partida de sâmbătă cu FKL Odorheiul Secuiesc. Cum problema învingătoarei nu se putea pune, gazdele au încercat să ofere o replică cât mai bună oaspeţilor şi să limiteze pe cât posibil proporţiile scorului. Lucru pe care elevii antrenorilor Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu l-au  reuşit în mare măsură. Chiar dacă au început prost jocul şi au primit trei goluri în şapte minute, focşănenii şi-au revenit apoi şi au dominat partea a doua a primei reprize. Au trimis de două ori balonul în bară şi au marcat un gol prin Oancea. Au fost şi alte situaţii favorabile în faţa porţii adverse, dar lipsa de experienţă a jucătorilor şi-a spus cuvântul. La pauză s-a intrat cu 3-1 pentru oaspeţi, care au reuşit să se distanţeze în repriza a doua la 4-1. Sergiu Sava a finalizat o frumoasă fază de atac a gazdelor, iar rezultatul, cu şapte minute înainte de final, a fost 4-2. Numai că, Progresul a terminat meciul aşa cum l-a început: primind trei goluri în câteva minute.
Lotul echipei focşănene este format din următorii jucători: Borş – Ungureanu, Ilaş, Sava, Oancea, Stratulat, Bălosu, Mănăilă, Dumitriu, Petculescu.

Urmează trei meciuri grele

Progresul Focşani se află în acest moment pe locul zece în liga întâi de futsal cu doar trei puncte acumulate în urma victoriei obţinute pe teren propriu cu Clujana Cluj. Obligată să se prezinte la partide până la finalul sezonului, Progresul mai are de jucat până la finalul sezonului trei meciuri. Miercuri, Progresul se va depalsa la Galaţi pentru jocul cu United. Va fi un meci foarte greu, gazdele luptând în acest sezon pentru un loc pe podium. În penultima etapă din campionat, focşănenii vor primi replica celor de la KTE Tg. Secuiesc. Va fi, probabil, ultima şansă a focşănenilor de a obţine puncte în actuala ediţie de campionat. Ultima etapă a sezonului programează pentru Progresul o deplasare foarte lungă, până la Deva. Cel mai probabil, echipa focşăneană nu va face deplasarea în Ardeal, urmând a anunţa Federaţia Română de Fotbal cu privire la acest aspect. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.