Sport

Flash-sportiv

Dan Chiriac
27 feb 2015 567 vizualizări
Echipa de volei, în faţa unui nou meci în play-off


Azi, de la orele 12.00, la Sala Polivalentă este programată partida de volei dintre CSM Focşani şi SCM Piteşti. În primul joc, piteşcencele s-au impus cu 3-0. Dacă vor pierde şi azi, fetele de la CSM 2007 vor încheia sezonul. În caz contrar, meciul decisiv are loc săptămâna viitoare la Piteşti. Lotul cu care CSM Focşani 2007 intră în teren este: Andreea Buzilă, Ana-Maria-Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Mădălina Mocanu, Rositsa Kirilova, Ana Boantă, Zlatina Shtarbanova, Mălina Zwiru, Monica Stoica. (D. C.)

Handbaliştii, misiune facilă cu CSU Tîrgovişte

Echipa de handbal porneşte mare favorită în partida de azi, de la Sala Polivalentă, cu CSU Tîrgovişte. Partida va începe la orele 10.00. După victoria de runda trecută, de la Galaţi, focşănenii sunt nevoiţi să confirme şi în partida de azi. CSM Focşani 2007 se află pe locul patru în clasament şi poate urca chiar pe poziţia a doua, în cazul unei victorii în partida de azi. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.