Sport

Superliga Altdorf Tehnik se reia pe 7 martie

Dan Chiriac
24 feb 2015 662 vizualizări
Atunci are loc restanţa Voinţa Odobeşti - Victoria Gugeşti, dar şi partida din cadrul Cupei României dintre Viitorul Bilieşti şi Victoria Vînători

În şedinţa următoare a Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea se vor stabili şi datele de reluare a campionatelor judeţene. Propunerea va fi ca returul Superligii Altdorf Tehnik să înceapă pe 7 martie, odată cu disputarea restanţei dintre Voinţa Odobeşti şi Victoria Gugeşti, dar şi a unui meci din cadrul turului doi al Cupei României. Astfel, Viitorul Bilieşti şi Victoria Vînători se vor întâlni într-o partidă ce se va disputa pe 8 martie, cu începere de la orele 11.00. Prima etapă din Superliga Altdorf Tehnik are loc pe 14 martie, cu începere de la orele 15.00, iar o zi mai târziu este progrmată să se reia şi liga a cincea. Partidele etapei a zecea vor avea loc cu începere de la orele 11.00. În această primăvară vor fi progrmaate şi trei etape intermediare, în condiţiile în care la finalul anului trecut au fost amânate mai multe runde. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 7 iunie. Campionatele de juniori A1, B1 şi C se vor relua în prima săptămână din luna aprilie, iar cele de juniori D şi E în ultimul week-end din luna martie. Campioanele judeţene vor trebui transmise Direcţiei de Competiţii din cadrul FRF în lunile mai şi iunie.

Selena Jariştea se retrage din campionat

Conducerea echipei Selena Jariştea a transmis ieri că se va retrage din campionat, în returul Superligii Altdorf Tehnik, din motive financiare. În aceste condiţii, în retur, patru echipe vrâncene se vor lupta pentru calificarea la barajul de promovare în liga a treia. FC Panciu, Euromania Dumbrăveni, AS Suraia şi Voinţa Odobeşti par echipele ce pot ajunge pe primul loc la finalul campioantului. Totul se va decide în play-off, acolo unde primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor juca "fiecare cu fiecare", în partide tur-retur. Prima clasată la finalul play-poff-ului va reprezenta Vrancea la barajul de promovare. FC Panciu are în acest moment cinci puncte avans în clasament faţă de Euromania Dumbrăveni. Cu un lot din care fac parte mulţi dintre jucătorii care au evoluat în liga a treia, Panciu este mare favorită. De altfel, conducerea echipei a anunţat că obiectivul echipei este promovarea în liga a treia. FRF atrage atenţia că la baraj nu vor putea participa echipele care nu au certificat de identitate sportivă (CIS). Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ca meciurile de baraj pentru promovare în liga a treia să aibă loc pe 20 şi 27 iunie. Câştigătoarea judeţului Vrancea urmează să joace într-o manşă tur-retur, cu învingătoarea dintr-un judeţ învecinat.

Amical între Odobeşti-Panciu

Vineri, cu începere de la orele 15.30, se va disputa o partidă de verificare între două dintre echipele ce se vor lupta pentru câştigarea campionatului în acest sezon. Astfel , pe stadionul orăşenesc din Odobeşti, echipa gazdă va primi replica celor de la FC Panciu. Păncenii au disputat în acest an trei partide de pregătire. Două dintre acestea au avut loc pe stadionul propriu, 0-1 cu CSM Olimpia Rm. Sărat şi 2-0 cu Aerostar Bacău. În urmă cu două săptămâni, păncenii au pierdut cu 3-0 meciul revanşă disputat în deplasare cu Aerostar.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.