Sport

CFR Cluj a preluat lanterna

Ziarul de Vrancea
20 feb 2015 464 vizualizări
Formaţia feroviară a pierdut recursul şi a rămas penalizată cu 24 de puncte

Comisia de Recurs a FRF a respins memoriul grupării CFR Cluj menţinand sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină ca urmare a neachitării datoriilor către cinci foşti jucători, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Conducerea clubului ardelean a atacat sancţiunea disciplinară, însă membrii Comisiei de Recurs au respins ca nefondate cererile în litigiile cu fotbaliştii Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei. Comisia a respins ca inadmisibile şi recursurile făcute de CFR Cluj în litigiile cu Damjan Djokovic, Liviu Ganea şi Felice Piccolo, în urma cărora gruparea ardeleană fusese sancţionată cu cate 7.000 lei penalitate sportivă. Avand în vedere decizia Comisiei de Recurs, CFR Cluj îşi mai poate recupera cele 24 de puncte doar în urma unui proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).
La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărarilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a cate patru puncte pentru fiecare dosar, în total 24 de puncte. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.
În urma acestei decizii, Liga Profesionistă de Fotbal a modificat pe site-ul oficial, ieri, clasamentul Ligii I, după ce Comisia de Recurs a decis păstrarea penalizării cu 24 de puncte a clubului CFR Cluj, astfel încat gruparea ardeleană ocupă ultima poziţie în ierarhie, cu 10 puncte. CFR Cluj ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.