Sport

Voinţa Deep Serv, joacă în sferturi la Cupa Munteniei

Dan Chiriac
19 feb 2015 1681 vizualizări
Campioana ultimelor cinci ediţii de la Cupa Firmelor vrâncene încearcă să se întoarcă cu trofeul şi de la întrecerea de la Bucureşti

Campioana ultimelor cinci ediţii de la Cupa Firmelor Vrîncene încearcă la finalul acestei săptămâni să obţină un nou trofeu, la Bucureşti. Echipa manageriată de Marian Spînu, Voinţa Deep Serv Focşani,  a obţinut două victorii în grupe, la cel mai puternic turneu de minifotbal organziat la Bucureşti. Echipa condusă de Marian Spînu a întâlnit în primul joc al competiţiei pe Super Bet Bucureşti. Focşănenii au dominat jocul de la un capăt la altul şi s-au impus clar cu scorul de 5-2. A urmat partida cu NSN Bucureşti, meci mai echilibrat, dar câştigat de focşăneni cu scorul de 3-2 . În ultimul joc al grupei, Voinţa a întâlnit-o pe Dream Team Bucureşti. A fost o înfrângerea focşănenilor cu 7-6, dar echipa pregătită de Ionuţ Constantinescu merge în sferturile de finală. Acolo, focşănenii vor juca mâine, cu începere de la orele 12.40 cu Neatza şi Prietenii Bucureşti, echipă din care face parte şi realizatorul emisiunii Neaţa de la Antena 1, Dani Oţil. Lotul echipei focşănene, pregătită de Ionuţ Constantinescu, este format din: George Lazăr, George Sîrbu – Cristi Gurguiatu, Viorel Crăciun, Ionuţ Căpăţînă, Răzvan Crăciun, Marius Bodoc, Răzvan Duţu, Florin Stanciu, Claudiu Mihai, Cătălin Curteanu şi Emilian Chivu.

Cupa României se joacă în trei oraşe

Comitetul Executiv al Federaţiei de Minifotbal din România a hotărât ca ediţia din 2015 a Cupei României să se dispute, în premieră, în mai multe localităţi. Competiţia se va desfăşura, aşadar, la Roman (a găzduit Campionatul Naţional din 2014), Paşcani şi Piatra Neamt (a găzduit Cupa României din 2013). Echipele vor disputa toate meciurile din faza grupelor în acelaşi oraş. La fel ca la ultimele ediţii, vor lua startul 52 de echipe (13 grupe a câte patru echipe), urmând ca minim nouă dintre cele 43 de campionate afiliate să aibă dreptul de a înscrie câte două echipe, în ordinea clasamentului naţional. Se vor califica în faza optimilor de finală câştigătoarele grupelor, alături de cele mai bune trei echipe de pe locurile secunde. Ca o modificare faţă de editia din 2014, în stabilirea echipelor care se califică de pe poziţiile secunde nu se vor lua în calcul decât rezultatele obţinute în meciurile cu formaţiile clasate pe locurile 3 şi 4 în grupă. Câştigătoarea Cupei României va participa la Supercupa României, unde va întâlni câştigătoarea Campionatului Naţional. Organizatorii locali trebuie să transmită pe adresa de e-mail a FMR numele echipei participante la Cupa României până cel târziu pe data de 15 iunie 2015. Vrancea ar putea avea două echipe la turneul final, la fel ca şi în precedentele două ediţii. Liga de minifotbal Vrancea va demara sezonul de primăvară în 15 martie cu jocurile din play-off şi play-out. Primele 8 echipe clasate la sfârşitul turului de campionat vor participa în play-off-ul competiţiei (7 etape), urmând ca locurile 1-6 să se califice în Grupa Finală (5 etape) pentru desemnarea campioanei sezonului 2014-2015. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor la Cupa Munteniei – sâmbătă:
Sferturi de finală:
11:00  Pronostic Sportiv Bucureşti - AS Vispeşti Ploieşti 2010 (I)
11:50 Tanzmannschaft Bucureşti - Aktiv Friends Buzău (II)
12:40 Voinţa Deep Serv Focşani - Neatza & Prietenii Bucureşti (III)
13:30 Alpha Centauri Bucureşti - SuperBet Bucureşti (IV)

Semifinale:
14:20 I-II
15:20 III-IV

Finala mică:
17:00

Finala mare:
17:50



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.