Sport

Derby-ul de la Galaţi se joacă de la orele 12.00

Dan Chiriac
19 feb 2015 449 vizualizări
Handbaliştii seniori ai Focşaniului se pregătesc intens pentru derby-ul începutului de an.

Mâine, de la orele 12.00, în sala Dunărea din Galaţi, elevii antrenorului Viorel Ciubotaru vor încerca să obţină o victorie în faţa gazdelor de la CSU. Ar putea fi o revanşă după înfrângerea la un gol suferită în meciul tur. Atunci, gălăţenii au reuşit să se impună pe final, chiar dacă un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de realitatea din teren. Aflaţi pe locul doi în clasament, gălăţenii pornesc şi acum cu prima şansă, dar focşănenii sunt hotărâţi să facă un joc bun şi să obţină un rezultat pozitiv. În acest moment, în seria est a Diviziei A, CSM Ploieşti are 45 de puncte, fiind urmată de CSU Galaţi şi HCM Piteşti cu 39 de puncte. CSM Focşani şi Poli Iaşi au câte 33 puncte, dar focşănenii au un meci mai puţin disputat după ce au stat în etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni. CSM Ploieşti este favorită la câştigarea seriei, în timp ce alte patru formaţii se vor lupta pentru meciurile de baraj. Obiectivul formaţiei focşănene în acest campionat este locul 1-4. În acest campionat prima clasată va promova direct, iar ocupantele poziţilor 2 şi 3 vor merge la baraj. Cu un lot complet,  focşănenii îşi pot îndeplini obiectivul, un loc între primele patru. Dacă se mai gândesc la locul de baraj, focşănenii trebuie să învingă mâine pe malul Dunării. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.