Sport

Progresul Focşani joacă la Iaşi după eliminarea din Cupa României

Dan Chiriac
18 feb 2015 588 vizualizări
Partida are loc pe 23 februarie, de la orele 17.30

Aflată într-o situaţie foarte grea, echipa de futsal Progresul Focşani va juca luni meciul cu CSMS Iaşi, din cadrul etapei a 18-a a ligii întâi. Focşănenii vin după cel mai usturător eşec din istorie, 0-18, la Tg. Mureş şi o înfrângere cu 8-3 pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi. Totodată, focşăneni şi-au încheiat socotelile în Cupa României după ce au pierdut cu 6-0 jocul disputat pe teren propriu cu Muncitorul Reşiţa. La pauză rezultatul a fost egal, 0-0, dar focşănenii nu au mai rezistat în repriza a doua, când au primit şase goluri. Formaţia Progresului a fost: Borş – Ungureanu, Ilaş, Sava, Oancea, Stratulat, Bălosu, Mănăilă, Dumitriu, Petculescu. Chiar dacă jucătorii echipei au fost de acord să evolueze fără bani în acest retur, pentru a evita situaţia retragerii din campionat, tehnicienii echipei speră ca aceştia să aibă o altă atitudine la cele şase jocuri care au rămas de disputat. Progresul Focşani se află în acest moment pe locul zece în liga întâi de futsal. Echipa de futsal se află într-o perioadă critică, după ce Consiliul Local Focşani a decis să taie finanţarea din cauza neîndeplinirii obiectivului, un loc între primele şapte echipe din liga întâi. Partida de lunea viitoare de la Iaşi are o favorită certă, echipa gazdă. Rămâne de văzut dacă focşănenii vor avea ocazia să producă vreo surpriză de mari proporţii, lucru însă greu de crezut. Focşănenii au emoţii şi mai puţine în privinţa retrogradării după ce Clujana Cluj, ocupanta ultimului loc, a pierdut acasă cu KTE Tg. Secuiesc un meci unde, teoretic, ar fi putut acumula punctul salvării. Clujenii mai pot emite pretenţii, până la finalul sezonului, doar în jocul de acasă cu Muncitorul Reşiţa, dar e greu de crezut că vor obţine puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.