Sport

Prosport Focşani a caştigat Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
16 feb 2015 1069 vizualizări
Grupa 2007 a trecut în finală de Luceafărul Cluj

Grupa 2007 de la Prosport Focşani a caştigat turneul Braşov Indoor Cup desfăşurat la finalul săptămanii trecute. După ce au caştigat la diferenţe de peste 10 goluri meciurile din grupă, focşănenii au trecut în sferturi, cu 3-0, de Tîmpa Braşov. Cel mai echilibrat joc al turneului a fost cel din semifinale disputat în compania celor de la CFR Cluj. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 0-0. Prosport s-a impus cu 2-1 după executarea loviturilor de departajare. Focşănenii au trecut, în finala mare, cu 5-1 (Băncilă Darius 2, Iliescu Mihai 2, Macsim Luca/Crişan Paul), de Luceafărul Cluj Napoca. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de CFR Cluj Napoca. La fel ca şi la celelalte categorii de vârstă, şi la 2007 organizatorii au ţinut să premieze superlativele turneului. Astfel, gogheterul competiţiei a ieşit Darius Băncilă (16 goluri), de la Prosport Focşani, iar cel mai bun portar a fost desemnat Alin Chira, de la Luceafărul Cluj Napoca. De asemenea, cel mai bun jucător al BIC 15 – 2007 a fost ales Mihai Iliescu, de la Prosport Focşani.  Organizatorii au decis să mai acorde un premiu, pentru cel mai de perspectivă jucător, în persoana lui Matei Berchezde la Steaua Bucureşti, care a marcat 14 goluri, deşi este cu un an mai mic decât ceilalţi participanţi. Prosport Focşani a primit, pe lângă trofeu, diplomă şi medalii, şi un set de echipament de joc Acerbis, oferit de sponsorul tehnic al competiţiei, Dplay Sport. Dplay Sport a acordat şi premii constând în mingi Acerbis echipelor ce au terminat pe locurile 2, 3 şi 4. "Sunt fericit. A fost un turneu puternic, cu echipe solide, bine pregătite. Copiii noştri s-au întrecut pe sine şi au caştigat un nou trofeu, dovedind că Prosport este cea mai puternică echipă din Romania la acest nivel de varstă. Prosport a dat la acest turneu si cel mai bun jucător din competiţie, în persoana căpitanului de echipă, Mihai Iliescu, dar şi golgheterul turneului, prin Darius Băncilă. Felicitări tuturor!", a spus Adrian Schineşte, antrenorul echipei. Lotul echipei este format din: Alex Lensu, Darius Băncilă, Mihai Iliescu, Robert Martac, Robert Lal, Luca Macsim, Vlad Lambru, Alex Profiroiu, Iosif Gugeanu, Cristian Răileanu, Alexandru Robu, Mario Gaiu, Mario Ionescu, Sebastian Spulber. Turneul Braşov Indoor Cup 2015 se va încheia oficial cu întrecerile de la categoriile 2003 şi 2004, ce vor avea loc în weekend-ul 27 februarie – 1 martie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.