Sport

Peluza Nord ignoră FCSB

Ziarul de Vrancea
16 feb 2015 715 vizualizări
Fanii radicali ai Stelei vor merge la meciuri numai cand vor şti exact cui aparţine palmaresul

Fanii stelişti de la Peluza Nord au anunţat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, că nu vor fi prezenţi la meciurile "nou numitei FCSB", pană cand nu se va şti cu exactitate ce entitate sportivă deţine palmaresul clubului. "Profităm de acest comunicat pentru a trage încă o dată un semnal de alarmă cu privire la situaţia creată şi să invităm părţile implicate să ajungă urgent la un punct de vedere comun şi să informeze suporterii stelişti asupra situaţiei reale. Trecand peste toate, pentru prima oară în 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezentă la meciurile nou numitei FCSB pană cand situaţia nu se va clarifica oficial, pană cand suporterii nu vor fi chemaţi să li se explice situaţia, pană cand nu vom şti la cine este palmaresul, pană cand nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, pană cand pe gazon nu va juca Steaua Bucureşti, echipa pentru culorile şi tradiţia căreia am făcut cele mai mari sacrificii", se arată în comunicatul citat.  Fanii de la Peluza Nord precizează că au preferat să rămană neutri în conflictul dintre clubul de fotbal şi CSA Steaua, însă cu două zile înaintea partidei cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii, sunt "la fel de nedumeriţi, neinformaţi şi dezorientaţi de evenimentele din acest scandal".
De asemenea, Peluza Nord susţine că nu înţelege de ce niciuna dintre părţi nu iese cu un comunicat oficial, în care să precizeze la cine se află palmaresul, de ce CSA sau FC Steaua nu prezintă o strategie clară în privinţa negocierilor şi de ce fanii nu sunt chemaţi la discuţii. Demersul Peluzei Nord vine după ce, la 5 februarie, membrii Peluzei Sud solicitau Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, demararea unei anchete pentru elucidarea modului în care secţia de fotbal a fost preluată de către Gigi Becali de la Ministerul Apărării Naţionale în ianuarie 2003. De asemenea, suporterii de la Peluza Sud pretind că îşi regăsesc pasiunea şi spiritul alături de secţiile Clubului Sportiv al Armatei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.