Sport

Un set şi atat pentru Monica

Ziarul de Vrancea
12 feb 2015 475 vizualizări
Niculescu a cedat în turul II la Anvers, în faţa Carlei Suarez * Florin Mergea joacă semifinală la dublu la Rotterdam

Monica Niculescu a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Anvers (731.000 $). După ce a trecut în primul tur de belgianca Kirsten Flipkens, Monica s-a confruntat cu “marea absentă” a întalnirii de Fed Cup Romania – Spania, Carla Suarez (17 WTA), care în turul anterior trecuse cu 1-6,6-2,6-4 de italiana Camila Giorgi. Monica a fost învinsă cu scorul de 6-4, 0-6, 2-6 la capătul unui meci care a durat fix două ore. În primul set, Niculescu a reuşit să caştige de patru ori pe serviciul adversarei, însă în pauza dintre seturi a cerut intervenţia medicului din cauza unor dureri la gat. Niculescu nu şi-a revenit de pe urma accidentării şi a cedat şase game-uri la rand. În setul decisiv, romanca a debutat cu break şi a mai realizat unul la 1-5, dar nu a reuşit să-şi fructifice seviciul. Aceasta a fost cea de-a treia înfrangere pentru Niculescu din tot atatea partide în faţa jucătoarei iberice. Monica Niculescu este calificată în sferturile turneului de dublu, împreună cu olandeza Michaella Krajicek. În proba de simplu s-au mai înregistrat ieri următoarele rezultate: Karolina Pliskova (Cehia) – Annika Beck (Germania) 6-3, 6-3; Dominika Cibulkova (Slovacia) – Indy de Vroome (Olanda) 6-3, 3-6, 6-2; Lucie Safarova (Cehia) –Kristina Mladenovic (Franţa) 6-4, 6-1.
*  Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie) s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 1.600.855 de euro. Cei doi au învins în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, în 46 de minute, cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada, nr. 4). În semifinale, Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca împotriva perechii Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), care au beneficiat de abandonul cuplului francez Julien Benneton / Edouard Roger-Vasselin. În semifinale s-a mai calificat şi perechea spaniolă Marcel Granollers / Marc Lopez, învingătoare cu 6-4, 6-2 în faţa cuplului Philipp Kohlschreiber / Jürgen Melzer (Germania / Austria). Spaniolii vor întalni în semifinală echipa învingătoare dintre Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (Romania / Olanda) şi Aisam Qureshi / Nenad Zimonjic (Pakistan / Serbia).
* Jucătoarea Andreea Mitu (23 de ani, 116 WTA), a doua favorită, s-a calificat în sferturile finală ale turneului ITF de la Sao Paulo, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Andreea a trecut în optimi de jucătoarea Laura Pigossi (376 WTA)  din Brazilia, scor 6-2, 6-3. Ea va juca în sferturile de finală cu ucraineanca de 19 ani  Valeria Strahova (418). La dublu, Andreea Mitu şi Danka Kovinic (Muntenegru), principalele favorite, vor juca în sferturile de finală ale probei cu cuplul Carolina Meligeni / Bianca Botto (Brazilia / Peru).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.