Sport

Ghinion pentru Gardoş

Ziarul de Vrancea
12 feb 2015 447 vizualizări
Southampton, formaţia fundaşului ex-stelist n-a reuşit să treacă de West Ham cu un om în plus şi a cedat locul III în Premier League

Manchester United a revenit pe poziţia a treia în campionatul de fotbal al Angliei, după victoria înregistrată pe teren propriu în faţa modestei Burnley (scor 3-1),  într-o partidă contand pentru etapa a 25-a din Premier League.  Gruparea de pe Old Trafford, pregătită de olandezul Louis van Gaal, care nu a reuşit să convingă nici în acest joc, a făcut rocadă în clasament cu Southampton, echipa fundaşului roman Florin Gardoş, care a obţinut doar o remiză albă pe teren propriu în faţa echipei West Ham nited (0-0), în condiţiile în care londonezii au evoluat o jumătate de oră în 10 jucători, după eliminarea portarului Adrian (min. 61). Ex-stelistul Gardoş a fost titular la "Sfinţi" şi a rămas pe teren pană la finalul jocului.
"A fost un meci dificil. Ne-am creat multe ocazii, în special după ce ei au rămas în 10 oameni, dar din păcate nu am înscris. Poate am avut ghinion, poate nu am fost concentraţi în faţa porţii. Astfel de lucruri se întamplă. Meciul trecut am caştigat în ultimul minut. Atunci am fost norocoşi, dar acum nu. Cred că meritam să caştigăm. Suntem în lupta pentru Liga Campionilor cu 13 etape înaintea terminării campionatului, dar trei puncte ar fi fost foarte, foarte bune astăzi. La acest nivel trebuie să caştigăm fiecare meci dacă vrem să rămanem sus", a spus Gardoş, pentru site-ul oficial al clubului. Jucătorul roman a afirmat că  fundaşii adverşi s-au apărat foarte bine, după ce portarul Adrian a fost eliminat în minutul 61. "Cand eşti cu un om în minus, eşti disperat să te aperi, iar din păcate ei au făcut o treabă foarte bună. E mai uşor pentru noi fundaşii cand adversarul e cu un om în minus, dar trebuie să rămai concentrat, pentru că ei puteau fi periculoşi pe contraatac. Este singurul lucru pozitiv că nu am luat gol azi. Sunt fericit că am jucat, că nu am primit gol, dar sunt trist că nu am caştigat", a completat Gardoş. Fundaşul roman a precizat că are o concurenţă puternică pentru un loc de titular. "E dificil, pentru că suntem patru jucători pe două posturi şi toţi jucăm bine", a subliniat Gardoş.în fruntea clasamentului, liderul Chelsea şi-a continuat duelul de la distanţă cu principala sa contracandidată în lupta pentru titlu, Manchester City, ambele formaţii reuşind să caştige partidele disputate miercuri:
Rezultate etapei a XXV-a: Rezultate: Liverpool – Tottenham 3-2; Sunderland – Queen’s Park 0-2;  Arsenal – Leicester 2-1; Hull – Aston Villa 2-0; Chelsea – Everton 1-0. Willian (’89) la un minut după ce Barry (E) a fost eliminat; Stoke – Manchester City 1-4. Crouch (’38) / Agüero (’33, ’70 – penalty), Milner (’55), Nasri (’76); Crystal Palace – Newcastle 1-1; West Bromwich – Swansea 2-0; Manchester United – Burnley 3-1. Smalling (‘6, ‘45^3), van Persie (’82 – penalty) / Ings (’12); Southampton – West Ham 0-0.
Clasament: 1. Chelsea - 59 p; 2. Manchester City - 52 p; 3. Manchester United - 47 p, 4. Southampton - 46 p, 5. Arsenal Londra - 45 p, 6. Tottenham - 43 p, 7. FC Liverpool - 42 p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.