Sport

Război între Astra şi Narcis Răducan

Ziarul de Vrancea
11 feb 2015 572 vizualizări
Gruparea din Giurgiu se ceartă cu fostul său preşedinte din cauza unor clauze la contractul lui Claudiu Bumba

Clubul Astra Giurgiu a postat, ieri, pe site-ul oficial, un comunicat de presă prin care îl acuză pe fostul preşedinte executiv Narcis Răducan că ar fi introdus în acordul de transfer al mijlocaşului Claudiu Bumba de la ASA Targu Mureş clauze neacceptate de gruparea giurgiuveană. "Domnul Narcis Răducan (în prezent preşedinte al clubului A.S.A. Targu Mureş) a acţionat în afara înţelegerii scrise dintre părţi, introducand în acordul de transfer clauze neagreate de clubul nostru. Una dintre aceste clauze este nulă de drept, deoarece încalcă prevederile Regulamentelor FRF şi FIFA, consecinţă fiind nulitatea actului respectiv, care nu a fost înregistrat la clubul nostru. Acestea au fost motivele pentru care reprezentantul legal al clubului nostru nu a putut semna acordul de transfer (domnul Răducan a semnat fără a fi împuternicit în acest sens). Am transmis poziţia noastră clubului cedent, împreună cu intenţia de a încheia un acord valid, care să poată fi înregistrat la LPF, dar ne-am lovit de un refuz. Concluzia acestor susţineri este, din punctul nostru de vedere, că AFC Astra nu se află în situaţia de a nu respecta o înţelegere, aceasta nefiind finalizată printr-un act valid, care să producă obligaţii juridice şi financiare", se arată în comunicatul AFC Astra Giurgiu. Gruparea giurgiuveană precizează că Narcis Răducan nu avea dreptul de a angaja prin semnătură obligaţii de natură juridică şi financiare în perioada în care a activat la Astra Giurgiu:
Conducerea grupării Astra Giurgiu menţionează faptul că în cazul în care nu se va ajunge la o soluţie agreată de comun acord între cele două părţi, îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă pe Narcis Răducan. "Dacă în urma acestor fapte nu se va putea ajunge la o soluţie agreată de comun acord, clubul AFC Astra va acţiona în instanţă pentru a repara prejudiciile, atat financiare cat şi de imagine, care au fost sau vor fi cauzate de acţiunile dl. Narcis Raducan", se mai arată în documentul citat. Clubul ASA Targu Mureş a anunţat marţi pe site-ul oficial că mijlocaşul Claudiu Bumba va reveni la 15 februarie la formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu, după încheierea stagiului de pregătire din Antalya al reprezentativei divizionare, întrucat Astra Giurgiu nu a respectat clauzele contractului de transfer al fotbalistului. Claudiu Bumba, 21 de ani, a semnat la 11 ianuarie un contract valabil pentru trei ani şi jumătate cu gruparea Astra Giurgiu, jucătorul efectuand stagiul de pregătire din Turcia cu formaţia giurgiuveană. Bumba a evoluat în prima parte a campionatului în 15 jocuri oficiale pentru echipa din Targu Mureş, marcand de trei ori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.