Sport

Conte, acuzat de fraudă

Ziarul de Vrancea
9 feb 2015 632 vizualizări
Selecţionerul naţionalei Italiei, Antonio Conte, a fost acuzat de Procuratura din Cremona de fraudă sportivă în perioada cand antrena echipa AC Siena, a anunţat, ieri, agenţia Ansa.

 Procurorul Roberto di Martino se află în faza de finalizare a dosarului "Calcioscommesse" în care sunt incriminate 130 de persoane. Pe langă Antonio Conte, pe lista acuzaţilor se mai află mijlocaşul formaţiei Lazio Roma, Stefano Mauri, fostul căpitan al echipei Atalanta Bergamo, Cristiano Doni, şi fostul internaţional Giuseppe Signori. Antonio Conte, în varstă de 45 de ani, a pregătit formaţia AC Siena în perioada 2010-2011.

Alături de Benni

Echipa Union Berlin a întrerupt, sambătă, pentru scurt timp meciul cu Bochum, din a doua ligă germană, pentru un moment dedicat fotbalistului Benjamin Köhler, în varstă de 34 de ani, care suferă de cancer. Potrivit sursei citate, în minutul 7 al meciului, număr pe care îl poartă Köhler pe tricou, jocul a fost întrerupt, iar fotbaliştii s-au strans în faţa tribunei în care se afla colegul lor bolnav, purtand tricouri cu un mesaj de susţinere."Luptăm împreună, Benni", a fost mesajul jucătorilor, care l-a emoţionat profund pe Köhler. Fotbalistul le-a mulţumit ulterior printr-un mesaj pe Instagram colegilor săi şi le-a promis că va reveni mai puternic. Benjamin Köhler a fost diagnosticat cu cancer la stomac la începutul săptămanii trecute. După aflarea diagnosticului, în semn de susţinere Union Berlin i-a prelungit contractul lui Koehler pană în iunie 2016.

Sex în toaletă la Manchester United

Oficialii clubului Manchester United investighează un posibil scandal sexual în care este implicat un jucător al echipei, a scris, ieri, Corriere dello Sport, citand presa britanică. Conform sursei citate, un jucător de la Manchester United, a cărui identitate nu a fost divulgată, a fost filmat de colegii săi în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o femeie în toaleta unui club din Manchester. Filmarea circulă deja între apropiaţii fotbaliştilor de la Manchester United, iar oficialii se tem ca acesta să nu ajungă pe reţele de socializare. Corriere dello Sport a mai scris că femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, ar frecventa asiduu jucători din Premier League.

A murit mentorul lui “Air”

Legendarul antrenor al echipei universităţii North Carolina, Dean Smith, care a fost mentorul lui Michael “Air” Jordan şi considerat de acesta ca al doilea tată, a încetat din viaţă, sambătă, la varsta de 83 de ani, informează Le Figaro. Dublu campion NCAA (1982, 1993), Smith a antrenat timp de 36 de ani echipa North Carolina (1961-1997), cu care a ajuns de 11 ori în Final Four. Dean Smith a deţinut o perioadă îndelungată recordul de victorii în NCAA (879), înainte de a fi depăşit de Bobby Knight, Jim Boeheim, iar apoi de Mike Krzyzewski. Campion olimpic la conducerea echipei SUA în 1976, la Montreal, Smith a antrenat de-a lungul timpului peste 50 de jucători care au ajuns în NBA. Michael Jordan spunea despre Smith că a fost mentorul său şi al doilea tată.

Jackson s-a săturat de Porto

Atacantul Jackson Martinez a declarat, luni, pentru cotidianul columbian El Espectador, că va pleca la sfarşitul acestui sezon de la echipa FC Porto. "FC Porto mi-a permis să joc un fotbal dinamic şi să mă pun la punct tactic. Le mulţumesc pentru tot ce au făcut, dar a venit momentul să fac un pas înainte. Voi pleca de la FC Porto la vară. Nu ştiu unde voi merge, poate fi Premier League, poate fi Serie A. S-au făcut multe speculaţii, dar eu nu am negociat cu nimeni. în acest moment mă concentrez pe ce am de făcut la Porto", a spus Martinez. Internaţionalul columbian în varstă de 28 de ani a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Independiente Medellin şi Jaguares Chiapas.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.