Sport

Sorin Colceag, antrenor la Metaloglobus Bucureşti

Dan Chiriac
4 feb 2015 1500 vizualizări
Acesta îl pregăteşte pe fiul cel mic al selecţionerului Anghel Iordănescu

Focşănenaul Sorin Colceag este noul antrenor al echipei de liga a treia Metaloglobus Bucureşti. Portarul focşănean a lucrat până la finalul anului 2014 la Comisia Tehnică din cadrul Şcolii Federale de Antrenori, dar a preferat acum să ajungă să antreneze o echipă de liga a treia. Astfel, pauza competiţională a adus un nou tehnician pe banca Metaloglobusului, Sorin Colceag, care l-a înlocuit pe Leonard Strizu. Conform site-ului liga2.ro, noul tehnician şi-a început munca la gruparea bucureşteană cu o lungă perioadă de acumulări, astfel că primul amical a avut loc în ultima zi a lunii ianuarie. Adversară a fost echipa Sporting Roşiori, condusă de pe margine de Cristi Negru. Aflată la primul sezon în Liga 3, gruparea teleormăneană a încheiat turul pe locul 9 în seria a treia, adică exact aceeaşi poziţie ocupată şi de Metaloglobus, dar în seria a doua. Cu trei absenţe în lotul avut la dispoziţie - Mitroi, Robu şi Stângă, toţi accidentaţi, Sorin Colceag a avut parte de un debut cu dreptul după ce fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a deschis scorul în minutul 20. Din păcate pentru el, Alex Iordănescu a trebuit să părăsească terenul după câteva minute de la gol, după o accidentare soldată cu o rană urâtă pe pulpa dreaptă. Fiul cel mic al selecţionerului Anghel Iordănescu îşi leagă la rândul său destinul de oraşul Focşani. Asta după ce fratele său, Edi Iordănescu, a jucat mai mulţi ani la Unirea Focşani. Fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu a fost om de bază în echipa focşăneană la finalul anilor 90 şi începutul anilor 2000. În prezent, Edi Iordănescu este antrenor în liga întâi, la Pandurii Tg. Jiu. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.