Sport

Voinţa Odobeşti s-a înscris la Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
4 feb 2015 634 vizualizări
Alături de echipa pregătită de Marian Gurău, la Braşov va participa şi CSM Focşani

Trei echipe din Vrancea vor participa la finalul acestei săptămâni la Braşov Indoor Cup 2015. Competiţia este organizată de ACS Tâmpa Braşov şi Federaţia Română de Fotbal. Voinţa Odobeşti va participa la grupa 2004 după ce conducerea grupării vrâncene a decis să înscrie echipa la cea mai importantă competiţie a fotbalului juvenil din această iarnă. Tot la finalul acestei săptămâni, CSM Focşani va lua parte la turneele la grupele de vârstă 2006 şi 2008 . Toate cele trei echipe participă la turneul organizat de mai multe baloane din Braşov. În schimb, la turneul organizat de preşedintele clubului Tîmpa Braşov, Ciprian Jurubescu, participă echipele de la Propsort Focşani. La finalul săptămânii trecute, grupa 2002 de la CSM Focşani a luat parte la prima parte a întrecerii. Competiţia, destinată grupei de vârstă U13 (copii născuţi în 2002), a avut la start 20 de formaţii. Partidele au avut trei reprize a câte 15 minute. Fiecare combatantă a evoluat o repriză în inferioritate numerică, 6 contra 7, ultimele 15 minute jucându-se 7 contra 7. În turneul pentru locurile 5-8, CSM Focşani a jucat cu Unirea Tărlungeni. Focşănenii s-au impus cu 3-2 după executarea loviturilor de departajare. În finala pentru locurile 5-6, CSM Focşani a trecut cu 2-1 de Dan Chilom. Turneul a fost câştigat de echipa gazdă care a învins în marea finală, cu 2-1, pe Petrolul Ploieşti. Stars Brăila a câştigat finala mică după ce s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la ASA Tg. Mureş.În perioada 3-15 februarie, va fi rândul pentru echipele U8 ( 2007) şi U10 (2005) pentru a lupta pentru premiile puse în joc . BIC 2015 se va încheia pe 20-22 februarie, atunci când întrecerea este programată pentru categoria U12 ( 2003) . (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.