Sport

Mihaela Micu, locul 1 la un turneu destinat fetelor de 16 ani

Dan Chiriac
2 feb 2015 898 vizualizări
Tenismena focşăneană Mihaela Micu a luat parte la circuitul Naţional al Federaţiei Romane de Tenis. Cupa Vrancart – Oneşti – Tg. Ocna-Dofteana a adunat la start cele mai bune tenismene din ţară la categoria de varstă 16 ani.

Mihaela Micu s-a clasat pe primul loc. Focşăneanca a trecut în primul tur cu 6-0, 6-1 de Ioana Curelaru – ASTC Comăneşti, iar în turul doi cu 6-1, 6-3 de Maria Cortas – TC Micul As Iaşi. Finala turneului i-a revenit focşănencei. Aceasta s-a impus cu 6-0, 6-1 în faţa Teodorei Munteanu – SCM Bacău. Mihaela Micu a pierdut doar şase game-uri în timpul turneului. Sportiva este legitimată la CS Unirea Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
vasi, acum 3363 zile, 8 ore, 37 minute, 36 secunde
Un copil exceptional, niste parinti deosebiti,cu mult bun simt si dedicati vlastarului lor ,cu spirit de sacrificiu urias.Bravo lor si multe victorii in continuare.
luminita, acum 3363 zile, 19 ore, 35 minute, 35 secunde
FELICITARI , Mihaela ,pentru rezultatul obtinut si felicitari parintilor tai pentru ca sunt mereu alaturi de tine. Sa ajungi cat mai sus !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.