Sport

Voleibalistele au pierdut în capitală

Dan Chiriac
1 feb 2015 435 vizualizări
Rapid -CSM Focşani 3-0, în liga a doua de volei feminin

CSM Focşani 2007 a pierdut partida desfăşurată sambătă în Divizia A 2 de volei feminin. Partida a avut loc sâmbătă, de la ora 16,00, în sala Giuleşti. Returul campionatului Diviziei A2 a ajuns la etapa a treia în care voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au jucat la Bucureşti cu Rapid. Este foarte posibil ca focşănencele să întâlnească pe rapidiste şi în play-off. Meciul de sambătă a fost, în aceste împrejurări, o avanpremieră a celor două sau trei întâlniri din play-off. Elevele profesorului Marian Rădulescu aveau de luat revanşa pentru nedreapta înfrângere din tur când au fost depăşite cu 3-2 după ce, în setul final, au avut 13-12. Numai că şi de această dată rapidistele au fost cele care au obţinut victoria. De la CSM Focşani 2007 a lipsit, în meciul cu Rapid Bucureşti, Andreea Buzilă, accidentată în partida de acasă, cu Ştiinţa Miroslava Iaşi, dar care ar putea reveni pe teren în etapa din 7 februarie, de la Galaţi. Pentru formaţia focşăneană au evoluat în capitală Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Ana-Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.