Sport

Înfrângere normală în faţă ocupantei locului cinci

Dan Chiriac
25 ian 2015 550 vizualizări
Progresul Focşani - Spicom Sf. Gheorghe 1-9 (0-6), în liga întâi de futsal

Echipa de futsal nu a reuşit să infirme calculele hârtiei la reluarea ligii întâi. Meciul cu Spicom Sf. Gheorghe avea o favorită certă: echipa oaspete. Iar desfăşurarea partidei a arătat că la acest moment Spicom este superioară echipei focşănene. Chiar dacă antrenorii Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu au încercat să mobilizeze jucătorii înaintea jocului, oaspeţii au deschis repede scorul şi apoi s-au distanţat la 6-0 până la pauză. Repriza a doua a decurs puţin altfel, gazdele încercând să limiteze proporţiile scorului. Stratulat a redus din diferenţă, dar echipa din Covasna a obţinut un succes clar. Au evoluat formaţiile:
Progresul: Borş, Crăciun – Ilaş, Munteanu, Bălosu, Duca, Stratulat, Mănăilă, Oancea.
Spicom: Molina, Cardenas, Mate, Duque, Pînzaru, Kysgyorgy, Boca, Siuto, Buzdoso, Kanyo, Ţicalo. Au marcat Stratulat pentru gazde şi Cardenas – 2, Duque – 2, Pînzaru – 2, Ţicalo, Buzdoso, Stratulat – autogol, pentru oaspeţi. Partida a fost condusă de Vlad Ciobanu – Iaşi şi Petre Meterciuc  - Tg. Neamţ. Rezervă a fost Ionuţ Nacu – Roman. Observatorul partidei a fost Valeriu Ioniţă - Bucureşti. Progresul Focşani rămâne pe locul zece în clasament cu zece puncte. Pe 1 februarie, focşănenii vor juca în deplasare cu City’us Tg. Mureş, un meci în care focşănenii nu se pot gândi decât la limitarea proporţiilor scorului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
omenos, acum 3370 zile, 18 ore, 34 minute, 18 secunde
sugestiv titlu articolului . infrangerile la futsal au devenit naomale in acest campionat . anormal e sa castigam si noi un meci , anormal e ca ne mai chinuim sa continuam , anormal e ca cei ce conduc citeste integral
sotanc , sotanc, acum 3370 zile, 18 ore, 45 minute, 4 secunde
sugestiv titlu articolului ! la futsal infrangerile au devenit NORMALE . anormal si surprinzator ar fi sa castigam , anormal e ca ne mai chinuim si nu renuntam .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.