Sport

Torje a egalat degeaba

Ziarul de Vrancea
25 ian 2015 540 vizualizări
Mijlocaşul Gabriel Torje a marcat un gol pentru echipa Konyaspor, în meciul pierdut pe teren propriu, scor 2-3, în faţa formaţiei Bursaspor, în etapa a XVII-a a campionatului Turciei.

Torje, titular şi în teren pană în minutul 83, a marcat în minutul 50, egaland după ce Bursa a condus cu 2-0. Celălalt gol al echipei Konyaspor a fost înscris de Camdali  în minutul 45^2. Golul victoriei oaspeţilor a fost semnat de Fernandão (‘90^2).

Lupii au pierdut în faţa “şoimilor”

 Selecţionata Lupii Bucureşti a fost învinsă, sambătă, pe Cluj Arena, cu scorul de 10-52, de echipa Newcastle Falcons, în ultima partidă contand pentru faza grupelor din European Rugby Challenge Cup. Punctele echipei Lupii Bucureşti au fost reuşite de Dascălu - un eseu şi Stătulescu - o transformare plus o lovitură de pedeapsă. Pentru Newcastle Falcons au punctat Vickers - două eseuri, Socino - un eseu, Tait - două eseuri, Socino - un eseu, Davies - un eseu, Catterick - şase transformări. De asemenea, Newcastle a beneficiat de un eseu de penalizare.

Bronz la Cupa Mondială

Echipa feminină a Romaniei, formată din Ana Maria Branză, Simona Gherman, Simona Pop şi Amalia Tătăran, a caştigat, duminică, medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială la spadă seniori de la Barcelona. Romania a învins pe tabloul principal de 16 echipa Israelului, scor 43-35, pe tabloul de 8 a trecut de China, scor 35-31, iar în semifinale a pierdut în faţa Suediei, scor 33-45. în finala mică, sportivele romane au învins Rusia, scor 33-32.

Un nou transfer la FC Braşov

Mijlocaşul Cristian Ganea a ajuns la o înţelegere pe trei sezoane cu FC Braşov şi a fost inclus în lotul care va pleca duminică în stagiul de pregătire din Antalya. Fotbalistul în varstă de 22 de ani a mai jucat la CS Universitatea Craiova şi Săgeata Năvodari şi se afla în tratative cu FC Braşov de mai multe zile.  În această iarnă, FC Braşov a mai transferat trei fotbalişti croaţi, Novak, Juric şi Bencun, un eston, Artjom Artjunin şi doi jucători romani, Şeroni şi Cristi Ganea.  FC Braşov se va afla în perioada 25 ianuarie - 8 februarie într-un stagiu de pregătire în Antalya.

La un pas de gol în poarta Realului

Formaţia Real Madrid a învins, sambătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa lui Florin Andone, Cordoba, într-un meci din etapa a XX-a a campionatul Spaniei, în care Cristiano Ronaldo a fost eliminat. Golurile învingătorilor au fost marcate de Benzema '27 şi Bale '89 (penalti). Pentru Cordoba a înscris Ghilas, în minutul 3, din penalty. Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 82. şi de la gazde a fost eliminat un jucător, Cartabia, în minutul 87. Florin Andone a jucat pană în minutul 80 şi a avut o mare ocazie de gol. Într-o altă partidă, Barcelona a învins în deplasare formaţia Elche cu 6-0. Messi şi Neymar au înscris cate două goluri, lista marcatorilor fiind completată de Piqué şi Pedro.

Primarul dă asigurări pentru sală

Sala polivalentă din incinta complexului "Lia Manoliu", care va găzduit Campionatele Europene de gimnastică din 2017, va fi finalizată în 2016, dă asigurări primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit căruia săptămana viitoare s-ar putea încheia procedura de selecţie a constructorului. Potrivit edilului, sala va avea toate dotările necesare pentru desfăşurarea unui astfel de campionat în condiţii ideale. "De altfel, aşa cum s-a discutat cu federaţiile de specialitate, acestea vor lua parte la toate deciziile privind set-up-ul sălii şi dotările sportive", a mai spus Sorin Oprescu. Sala polivalentă ar urma să aibă o capacitate de 12.000 locuri. Romania a fost aleasă gazdă a CE din 2017 în detrimentul Danemarcei, care şi-a depus candidatura prin Odense. Aceasta va fi a doua oară în istorie cand Romania organizează CE de gimnastică.

Eto’o a semnat cu Samp

Atacantul camerunez al echipei Everton, Samuel Eto'o, a efectuat vizita medicală, sambătă după-amiază, la Roma, şi duminică va semna un contract cu Sampdoria Genova, informează presa italiană. Camerunezul ar urma să semneze un contract cu valoare variabilă în funcţie de numărul de goluri marcate. Eto'o va fi prezentat apoi la meciul cu Palermo, de la ora 16.00, conform presei italiene. Triplu caştigător al Ligii Campionilor, Samuel Eto'o a jucat în Italia la Internazionale Milano, în perioada 2009-2011.

Moartea unui mare patinator

Fostul patinator canadian Toller Cranston, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1976, a încetat dn viaţă, sambătă, la locuinţa sa din San Miguel (Mexic), la varsta de 65 de ani, a anunţat federaţia canadiană. Cranston a caştigat medalia olimpică de bronz în 1976, la Innsbruck, la doi ani după ce a fost al treilea la Campionatele Mondiale de la München. Toller Cranston, care după cariera sportivă a devenit pictor, a fost şi campion al Canadei de şase ori.

Cupa Africii pe Naţiuni

Grupa C: Ghana – Algeria 1-0. Gyan (‘90^2); Africa de Sud – Senegal 1-1. Manyisa (’47) / M’Bodji (’60). Clasament: 1. Senegal – 4 p; 2. Ghana – 3 p; 3. Algeria – 3 p; 4. Africa de Sud – 1 p.
Grupa D: Coasta de Fildeş - Mali 1-1. Gradel (’86) / Sako (‘7); Camerun – Guineea 1-1. Moukandjo (’13) / Traoré (’43). Toate echipele au acelaşi punctaj (2 p) şi acelaşi golaveraj (2-2) întrucat toate cele patru meciuri s-au încheiat cu acelaşi scor,.1-1.
Lindsey, din victorie în victorie
Schioarea americană Lindsey Vonn şi-a îmbunătăţit recordul de victorii în Cupa Mondială, impunandu-se, ieri, în proba de Super-G de la St-Moritz, al 64-lea succes din cariera sa. Vonn, care săptămana trecută a egalat şi a îmbunătăţit recordul austriecei Annemarie Moser-Proll (62 de victorii), s-a impus la St-Morita într-un minut, 23 de secunde şi 55 de sutimi. Pe locul doi şi pe poziţia a treia s-au clasat două sportive din Austria: Anna Fenninger şi Nicole Hosp.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.