Sport

Ce filme vedem la Focşani

Ziarul de Vrancea
22 ian 2015 600 vizualizări
Daniel Craig în rolul unui jurnalist devenit detectiv de ocazie Premieră “Mortdecai” la Colours Cinema

Cinematograful Balada le propune celor mici, pentru finele acestei săptămâni, animaţia “Planeta 51”, ai cărei locuitori trăiesc cu frica unei invazii extraterestre. Dar paranoia lor devine realitate atunci când un astronaut de pe Pământ ajunge pe suprafaţa planetei lor. Astronautul Chuck Baker crede că este primul care calcă pe această planetă, dar imediat este dat în urmărie de către autorităţile planetei care vor să pună mâna pe el pentru a efectua experimente. Animaţia rulează la cinematograful Balada sâmbătă, 24 ianuarie, şi duminică, 25 ianuarie, de la ora 15,00. De la ora 17,00, filmul de acţiune “Coşmarul alb”, cu Kate Beckinsale şi Gabriel Macht. De la ora 19,00, “Fata cu un dragon tatuat”, un film cu Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard, Cristopher Plummer. Subiectul principal al filmului este găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simţindu-şi sfârşitul aproape, responsabilitatea dispariţiei fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Biletele se pun în vânzare începând cu ora 14,00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre filme. Cinematograful Colours Focşani are şi el o ofertă bogată începând de astăzi până joi, 29 ianuarie. La acesta pot fi văzute filme ca “Taken 3”, “Seventh Son 3D”, “The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D”, “The Water Diviner”, “American Sniper”, “Unbroken”, precum şi premiera comediei “Mortdecai” cu Johnny Depp şi Gwyneth Paltrow. Filmele rulează la ore diferite, începând cu ora 10,20 sau 12,20, până la ora 21,30, iar rezervări se pot face online pe site-ul cinematografului. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.