Sport

Puşcaş a jucat în Cupa Italiei

Ziarul de Vrancea
22 ian 2015 465 vizualizări
Echipa sa Inter Milano, s-a calificat în sferturi * Barcelona - Atletico, un derby subţire

Echipa AS Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), formaţia Atalanta Bergamo, în optimile competiţie. Florentinii au marcat de trei ori prin Mario Gomez (’6, ’28) şi columbianul Cuadrado (’11 – penalty)m Golurile învingătorilor au fost marcate de Gomez '6, '28 şi Cuadrado '11 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bianchi, în minutul 40. în sferturile de finală, AS Fiorentina va întalni echipa AS Roma. De asemenea, în aceeaşi fază pe “San Siro” s-a disputat partida Inter – Sampdoria, gazdele caştigănd cu 2-0, prin golurile marcate de Shaqiri (’72) şi Icardi (’88). Ultimul a ratat şi un penalty în min. 37. Genovezii au avut şi doi jucători eliminaţi, Krsticic (’22) şi Wszolek (’77). De remarcat faptul că din min. 99, la Inter a jucat şi atacantul roman George Puşcaş. În sferturile de finală, Internazionale Milano va întalni învingătoarea ultimului meci din optimi dintre SSC Napoli şi Udinese. În sferturile de finală ale Cupei Italiei s-a mai calificat echipele Lazio Roma, AC Milan, FC Parma, Juventus Torino, AS Roma şi AC Fiorentina.
* Tottenham, fără Vlad Chiricheş, a învins cu 1-0 în semifinala Cupei Ligii, de Sheffield United, formaţie din liga I.  Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Townsend, în minutul 74, din penalty. Partida retur se va disputa la 28 ianuarie, odată cu returul celeilalte semifinale, Liverpool – Chelsea (1-1, în tur).
* FC Barcelona a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Atletico Madrid, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Messi, în minutul 85.Într-un alt meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, echipa Malaga a terminat la egalitate, acasă, scor 0-0, cu formaţia Athletic Bilbao, iar Villarreal a dispus cu 1-0 pe teren propriu de Getafe, gol marcat de Soriano (’85). Ultimul sfert se joacă între Espanyol Barcelona şi Sevilla.
* Paris Saint-Germain a învins cu 2-1 pe “Parc des Princes” echipa Girondins Bordeaux, prin golurile marcate de Edinson Cavani (’13) şi Javier Pastore (’32), respectiv, Diego Rolan (’46), într-un meci din 16-imile de finală ale Cupei Franţei. Din min. 83, parizienii au rămas în zece oameni, prin eliminarea lui Zoumana Camara. Într-o altă partidă, Monaco – Evian 2-0. Ocampo (’66), Martial (’88).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.