Sport

Gardoş în echipa etapei

Ziarul de Vrancea
19 ian 2015 516 vizualizări
Postul de televiziune ESPN l-a ales în echipa etapei pe fundaşul formaţiei Southampton, Florin Gardoş, care a evoluat pe întreaga durată a partidei caştigată în deplasare cu Newcastle United.

"Newcastle nu a reuşit să-şi creeze ocazii notabile în special datorită fundaşului roman. Cineva trebuie să-i spună că este rezervă, dar el a intrat în primul 11 cu autoritate şi a arătat-o la Newcastle", a scris ESPN în motivarea alegerii lui Gardoş în echipa etapei. Din echipa etapei fac parte De Gea (Manchester United) - Koscielny (Arsenal), Gardoş (Southampton), Ivanovici (Chelsea) - Elia (Southampton), Song (West Ham United), Coquelin (Arsenal), Oscar (Chelsea), Cazorla (Arsenal) - Costa (Chelsea), Gayle (Crystal Palace).

Sebi Ciobanu debutează în MMA

Luptătorul ieşean Sebastian Ciobanu a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că va participa la 9 februarie la gala de MMA "Romanian Xtreme Fighting 16". "Este o nouă provocare pentru mine şi un an nou pe care vreau să-l fac exploziv! Deşi pană acum am luptat numai pe reguli de K1, în acest an, am decis să fac şi trecerea pe MMA. În trecut, am avut înclinaţii şi am cochetat cu judo. Sunt mulţi luptători de K1 care s-au bătut pe ambele discipline, precum Mirko CroCrap, Hunt… Am spus de ce să nu accept şi eu această nouă provocare. Mulţumesc Superkombat, care m-a susţinut şi pe viitor vreau să continuu luptand pe ambele stiluri", a spus Ciobanu. Pentru a se pregăti cat mai bine pentru noul stil de luptă, Ciobanu se antrenează cu Gheorghe "Ursul Carpatin" Ignat, care şi-a deschis la Suceava prima sală de MMA din Moldova. Legitimat la Scorpions Iaşi, Sebastian Ciobanu are nu mai puţin de 42 meciuri în K1, reuşind să caştige 27 dintre ele.

Bute are un nou manager

Pugilistul Lucian Bute a semnat un contract cu managerul american Al Haymon, care îl reprezintă pe Floyd Mayweather Jr. "În ciuda eşecului de anul trecut, din ianuarie, în faţa lui Jean Pascal, Bute este încă văzut de majoritatea specialiştilor din Canada ca fiind cel mai popular pugilist din ţară, în special în Montreal", notează boxingscene.com. Potrivit Journal de Montreal, Al Haymon, care este manager/consilier, îi reprezintă şi pe Ion Ionuţ (Jo Jo Dan) şi pe Kevin Bizier. Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, cand a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Romanul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

Iran continuă în Cupa Asiei

Echipa naţională a Iranului a învins, luni, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Emiratelor Arabe Unite, în ultima etapă a grupei C de la Cupa Asiei şi a terminat pe primul loc, informează site-ul oficial al competiţiei.  În celălalt meci al grupei C, selecţionata Bahrainului a învins, la Sydney, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Qatarului. Echipele Iranului şi Emiratelor s-au calificat în sferturile de finală.

Şeroni a plecat la Braşov

Conducerea FC Viitorul a reziliat pe cale amiabilă contractul fundaşului Alin Şeroni, informează, site-ul oficial al grupării conduse de Gheorghe Hagi.În afara fundaşului de 27 ani, FC Viitorul a mai renunţat în această pauză competiţională la portarul Dragoş Balauru, mijlocaşul Marko Andelkovic şi atacantul Adrian Markus. Alin Şeroni, împreună cu un jucător croat, mjlocaşul Leopold Novak, vor semna cu FC Braşov.   "Este adevărat, atat şeroni cat şi Novak vor semna contracte cu FC Braşov. Şeroni este un fundaş central cu experienţă, iar Novak poate juca atat fundaş stanga cat şi mijlocaş stanga, iar antrenorul Vjekoslav Lokica îl cunoaşte foarte bine", a declarat Constantin Zotta, directorul general al FC Braşov. Leopold Novak (24 de ani) şi-a început cariera la Hajduk Split şi a mai jucat la NK Lucko Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Zagreb, HNK Cibalia Vinkovci, dar a evoluat pentru scurt timp şi în Belgia, la Saint Trond.

Remize în Cupa Africii

Reprezentativa Zambiei a remizat, duminică, la Ebebiyín, scor 1-1, cu selecţionata RD Congo, într-un meci din grupa B a Cupei Africii pe Naţiuni.  Golurile au fost marcate de Singuluma ( '2) pentru Zambia şi Bolasie ( '66) pentru RD Congo. În cealaltă partidă Tunisia şi Emiratele Arabe Unite au înregistrat acelaşi rezultat, 1-1. Au marcat: Manser (’70), respectiv, Heldon (’77 – penalty).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.