Sport

"Scorul nu reflectă diferenţa din teren"

Dan Chiriac
18 ian 2015 712 vizualizări
Progresul Focşani -Dunărea Călăraşi 2-9 (2-4) într-o partidă de pregătire, dar diferenţa s-a mărit abia pe final u duminică începe liga întâi

Echipa de futsal Progresul Focşani a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru debutul părţii secunde a ligii întâi de futsal. Focşănenii vor juca la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, cu Spicom Sf. Gheorghe, o echipă puternică, care porneşte cu prima şansă în jocul de la Focşani. Vineri, Progresul a jucat ultimul amical înainte de startul ligii întâi. Oaspeţii şi-au valorificat în cele din urmă superioritatea şi s-au impus la final cu scorul de 2-9 (2-4). Scorul final este prea drastic, în condiţiile în care diferenţa a fost de doar două goluri până în ultima parte a jocului. De altfel, echipa focşănenaă a început repriza a doua foarte bine, a dominat timp de zece minute şi a avut ocazia să reducă din diferenţă de mai multe ori. Cea mai clară ocazie a fost un contraatac trei contra unu, în care Duca şi Munteanu nu s-au înţeles şi au ratat finalizarea. Pe final, oaspeţii au marcat în doar câteva minute patru goluri, în timp ce Mănăilă a ratat o lovitură de la zece metri. Scorul final nu reflectă diferenţa de pe teren, chiar dacă superioritatea oaspeţilor nu poate fi pusă la îndoială. "Scorul nu reflectă diferenţa din teren. Noi suntem o echipă tânără, care vrem să continuăm în liga întâi, în ciuda problemelor pe care le avem. Chiar dacă scorul final pare drastic, nu trebuie să uităm că a fost 4-2, până aproape de final şi puteam să ne apropiem la un singur gol la acel contratac ratat copilăreşte. Însă tinereţea unora dintre jucători îşi spune cuvântul", ne-a motivat înfângerea antrenorul Elvis Ilaş. Lotul formaţiei focşănene este format în prezent din următorii jucători: Crăciun, Borş, Petculescu, Bălosu, Oancea, Ilaş, Duca, Mănăilă, Ilaş şi Munteanu. Focşănenii vor continua antrenamentele până la reluarea campionatului la Sala Polivalentă. Focşănenii se află în acest moment pe locul zece în liga întăi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.