Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
18 ian 2015 471 vizualizări
Rapid se umple de străini

Ultimul venit este cehul Cmovs, giuleştenii aşteptand semnătura lui Săpunaru
* Fotbalistul ceh Pavel Cmovs, care a evoluat ultima dată la echipa indiană Mumbai City, a semnat un contract cu FC Rapid.  Gruparea giuleşteană a anunţat, sambătă, pe site-ul oficial, că fundaşul ceh a venit la Rapid.Cmovs, în varstă de 24 de ani, este fost internaţional de juniori şi de tineret al Cehiei. El a jucat de-a lungul carierei pentru echipele NEC Nijmegen, SC Veendam, Levski Sofia şi Mumbai City. Cmovs este al patrulea fotbalist care a ajuns la Rapid de la începutul anului, după Andrei Cerlincă, Milos Buchta şi Joao Carlos Amaral Marques Coimbra. FC Rapid va pleca duminică în Grecia, pentru un stagiu de pregătire. În prezent, în lotul pregătit de Cristian Pustai se află 13 jucători: Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Milos Buchta, Daniel Pancu, Mădălin Martin, Andrei Cerlincă, Nicolae Vasile, Jean-Bryan Boukaka, Alexandru Dan, Luis Filipe Gomes Almeida "Kikas", Rui Miguel, Joao Coimbra şi Pavel Cmovs. Din lot face parte şi Cristian Săpunaru, care va face deplasarea cu echipa în Grecia dar încă nu a semnat contractul.
* Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu Oţelul Galaţi în privinţa împrumutului mijlocaşului Laurenţiu Iorga la echipa gălăţeană. Mijlocaşul de 26 de ani va juca astfel la Oţelul sub formă de împrumut urmand să revină la Targu Jiu în vară, la finele sezonului 2014-2015.  Iorga a jucat la Pandurii Targu Jiu în 11 meciuri în turul acestui sezon, opt în Liga 1, două în Cupa Romaniei şi unul în Cupa Ligii. De asemenea, gruparea gorjeană a anunţat că l-a achiziţionat pe fundaşul Constantin Grecu, jucătorul semnand un contract pe doi ani şi jumătate. Grecu a jucat ultima oară pentru Dinamo Bucureşti şi a venit la Targu Jiu din postura de jucător liber de contract.  Constantin Grecu a mai evoluat pentru Pandurii în perioada 2008-201
* Clubul ASA Targu Mureş a anunţat, sambătă, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe atacantul bulgar Miroslav Manolov, în varstă de 29 de ani. Manolov vine de la formaţia Cerno More Varna, pentru care a evoluat în 19 partide în acest sezon şi a înscris patru goluri. Miroslav Manolov şi-a început cariera de junior la ŢSKA Sofia, iar apoi a mai evoluat pentru echipa mare din capitala Bulgariei (2003-2006), pentru Cerno More (2007-2013) și Litex Loveci (2013-2014).










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.