Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
14 ian 2015 575 vizualizări
Bătălia pentru Tamaş

După ce s-a aflat de oferta Stelei, a sosit una şi de la Dinamo pentru fundaşul de la Watford
* Impresarul Florin Manea a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Dinamo a făcut o ofertă pentru achiziţionarea fundaşului Gabriel Tamaş, liber de contract, după ce s-a aflat că Steaua îl doreşte pe jucătorul în varstă de 31 de ani. "În acest moment, Gabi Tamaş este liber de contract, a reziliat contractul cu Wattford de cateva săptămani. Deocamdată, o ofertă concretă pentru Tamaş avem de aproape trei săptămani din partea clubului Steaua. Eu mă întorc în această seară special în ţară pentru a rezolva situaţia lui Tamaş. Dinamo ne-a contactat doar de cateva zile, după ce s-a aflat de oferta Stelei. Nu pot să dau amănunte în legătură cu cele două oferte. Din străinătate nu există decoamdată oferte pentru Tamaş, doar discuţii", a declarat Manea. Conform unor surse din anturajul jucătorului, oferta clubului Dinamo pentru Tamaş este mult mai mică decat cea a grupării rivale. Impresarul Anamaria Prodan a declarat, marţi, că fundaşul Gabriel Tamaş, fost jucător la Dinamo în 2002/2003, 2004/2005 şi 2008/2009, negociază un transfer la echipa rivală a "alb-roşilor", FC Steaua. Tamaş a evoluat ultima oară la echipa engleză Watford, iar în septembrie 2014 a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.
* Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX că, după mai multe negocieri cu oficialii clubului Concordia Chiajna, a reuşit să obţină transferul jucătorului Neluţ Roşu. “Leo Grozavu şi l-a dorit foarte mult, el lucrand cu jucătorul la Luceafărul Oradea şi cunoscandu-l foarte bine. Sper să se adapteze cat mai repede şi să ne ajute. Am mai avut discuţii pentru aducerea unui mijlocaş străin, dar am preferat un jucător roman care se poate adapta mult mai repede", a spus Şfaiţer. Neluţ Roşu are 21 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central şi a fost juniorul echipei CFR Cluj. A mai evoluat pană acum la Luceafărul Oradea şi Concordia Chiajna, echipă pentru care a jucat 12 partide în campionat şi cate una în Cupa Romaniei şi Cupa Ligii.
* Atacantul brazilian Henrique de Jesus Bernardo, ultima oară la ASA Targu Mureş, a semnat contractul cu Dinamo, informează site-ul oficial al grupării bucureştene. El este al treilea jucător transferat de FC Dinamo în 2015, după Marius Niculae şi Hatem Abd Elhamed.  "Transferul la Dinamo este un pas important în cariera mea. Sunt foarte bucuros că voi îmbrăca tricoul unui club mare al Romaniei, cu suporteri extraordinari. Iubesc fotbalul ofensiv şi sper să readucem echipa în fruntea clasamentului. îmi doresc enorm să caştig un trofeu cu Dinamo", a declarat noul dinamovist.  Managerul general Daniel Stanciu spune că Henrique este un jucător care s-a adaptat deja în Romania, după ce a mai evoluat în Liga I la Oţelul Galaţi şi ASA Targu Mureş.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.