Sport

Echipele de la liga de minifotbal, domină Cupa Firmelor

Dan Chiriac
11 ian 2015 1105 vizualizări
Sapte dintre echipele calificate în play-off-ul ligii de minifotbal vor juca şi în sferturile de finală la turneul de sală u Pamiro a câştigat derby-ul rundei, asigurându-şi calificarea în faza următoare

După disputarea a patru etape din cadrul Cupei Firmelor se cunosc şase din cele opt echipe calificate în sferturile de finală. Voinţa Deep Serv, Arena, Dan San, Sanorom, Auto ZBR şi Pamiro şi-au asigurat locul în faza următoare a turneului. În Grupa A, pentru ultimul loc se bat DPD Courier şi Apollo. Favorită chiar la locul doi în grupă, DPD Courier se vede în situaţia de a juca meci decisiv cu Apollo, în ultima rundă. O victorie a celor de la Apollo le asigură calificarea în sferturile de finală. În grupa B, pentru locul patru se bat Doctor GSM /Global Proiect şi Supermarket Zanfir. Cele două se vor întâlni în meciul direct, ce va decide ultima calificată. Sâmbătă, în cadrul etapei a patra, s-au desfăşurat doar patru meciuri. Marţi seara au avut loc două partide în devans la Cupa Firmelor. Voinţa Deep Serv a învins cu 6-3 pe Supermarket Zanfir. Tot marţi s-a jucat partida dintre Arena şi Sporting Terrabio. Echipa lui Neagu Nistoroiu a câştigat cu 6-1. În ultimul meci al grupei, Doctor GSM / Global Proiect a trecut fără emoţii cu 10-2 de Fulger.

Derby decis în repriza a doua

Partidele grupei A au fost dominate de derby-ul dintre Pamiro Construct şi DPD Courier. Favorită înainte de joc, formaţia manageriată de Adrian Fusaru nu a confirmat şi pe teren. Laurenţiu Ganea a deschis scorul pentru Pamiro, dar DPD a egalat până la pauză. Nu a fost însă decât o tresărire, pentru că Pamiro a dominat clar repriza a doua, după ce a marcat încă din primul minut. Victoria cu 4-1 le asigură calificarea celor de la Pamiro, care aşteaptă acum să vadă poziţia de pe care vor merge mai departe. Sanorom Boloteşti a câştigat la pas meciul cu Mobicart Bilieşti, obţinând o victorie clară. Pentru prima poziţie în grupă, echipa manageriată de Romică Corozanu se va lupta în ultima etapă cu Auto ZBR. O victorie a celor din urmă i-ar duce pe primul loc în grupă. Auto ZBR arată de la o etapă la alta ca o echipă mai puternică, care se poate bate pentru câştigarea trofeului. Având în componenţă mulţi jucători cu experienţă, Auto ZBR s-a impus cu 8-1 în faţa celor de la Apollo. Curios sau nu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost portarul celor de la Auto ZBR, Valentin Borş, care a salvat câteva mingi imposibile, dar a fost protejat de cinci ori şi de bară. În teren, Ungureanu, fraţii Sava, Bucătaru, Vali Ion au marcat goluri frumoase, însă reuşita jocului i-a aparţinut lui Predoiu, care a trimis în vinclul porţii adverse de la 15 metri. (Dan CHIRIAC)
Rezultate:
Etapa a 4-a (Grupa B):
Arena – Sporting Terrabio 6-1
Voinţa Deep Serv – Supermarket Zanfir 6-3
Fulger – Doctor GSM 2-10
Dan San va sta
Clasament: Arena 10p, Voinţa Deep Serv 9p, Dan San 7p, Supermarket Zanfir 6p,  Doctor GSM 6p, Sporting 0p, Fulger 0p.
Grupa A:
Mobicart Bilieşti – Sanorom Boloteşti 3-12
Auto ZBR – Apollo 8-1
DPD Curier – Pamiro 1-4
Clasament: Sanorom 12p, Auto ZBR 9p, Pamiro 6p, DPD Courier 6p,  Apollo 3p, Mobicart Bilieşti 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.