Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Rednic revine la Petrolul

Ziarul de Vrancea
11 ian 2015 607 vizualizări
Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, sambătă, pe site-ul oficial, că tehnicianul Mircea Rednic a semnat un contract valabil pană la finalul actualului sezon cu gruparea prahoveană.

"Mircea Rednic a devenit, începand de astăzi, noul tehnician al FC Petrolul, antrenorul semnand un angajament valabil pană la finele actualului sezon. în varstă de 52 de ani, Rednic se reîntorce la carma lupilor după mandatul de 5 luni din 2012, cand şi-a reziliat contractul pentru a da curs ofertei de la Standard Liège", se arată pe site-ul fcpetrolul.ro. Mircea Rednic a antrenat ultima dată echipa KAA Gent. Ieri, gruparea prahoveană a anuţat că va susţine în cadrul primului stagiu de pregătire din Antalya o partidă cu echipa Guangzhou R&F, antrenată de Cosmin Contra


Bumba s-a transferat la Astra

Mijlocaşul Claudiu Bumba a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate cu echipa Astra Giurgiu, a anunţat, duminică, gruparea giurgiuveană, pe site-ul oficial. La doar cateva zile după ce a împlinit 21 de ani (este născut în 5 ianuarie 1994), Bumba a fost transferat de la ASA Targu Mureş, preşedintele executiv, Narcis Răducan semnand înţelegerea cu jucătorul, care se va alătura, astăzii, lotului cu care Astra va pleca în Turcia, în primul cantonament al acestei perioade de pregătire. Claudiu Bumba era dorit şi de Dinamo, conform unor surse din cadrul grupării dinamoviste. Bumba a evoluat în prima parte a campionatului în 15 jocuri oficiale pentru echipa din Targu Mureş, marcand de 3 ori.
 
Olăroiu se plange de ghinion

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, sambătă, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Chinei, într-un meci din grupa B a Cupei Asiei pe Naţiuni. Golul a fost marcat de Hai, în minutul 81. Arabia Saudită a ratat un penalti în minutul 62, prin Hazazi. Antrenorul echipei saudite, Cosmin Olăroiu s-a plans de ghinion: "După un astfel de meci este greu de făcut o analiză imediat. Am avut ghinion, am fost mai mult decat ghinionişti. În prima repriză, adversarii noştri ne-au blocat bine şi nu am găsit spaţii ca să ne folosim viteza. În repriza a doua am jucat ma bine, ne-am creat cateva ocazii şi am avut un penalti. şi din nefericire am primit gol din lovitură liberă. Trebuie acum să ne gandim la meciul următor, cu Coreea de Nord. Mai avem şanse de calificare, nu se termină totul după primul meci", a spus Olăroiu. În celălalt meci al grupei B, Uzbekistan a învins cu 1-0 Coreea de Nord. Alte rezultate: Australia – Kuwait 4-1, Coreea de Sud – Oman 1-0 (grupa A), Emiratele Arabe Unite – Qatar 4-1; Iran – Bahrain 2-0 (C)


Fane e Charlie

Jucătorii formaţiei Lazio Roma, între care se află şi Ştefan Radu, au evoluat în meciul cu AS Roma, din etapa a XVIII-a a campionatului Italiei, cu tricouri pe care este inscripţionat mesajul "Je suis Charlie", în semn de omagiu adus celor 17 persoane decedate în atentatele teroriste de la Paris. De asemenea, jucătorii echipei Lazio au jucat avand banderole negre pe braţe.  "Acest derby se va disputa în memoria victimelor din Franţa. Lazio este împotriva oricărei forme de terorism", a declarat directorul de comunicare al grupării laziale, Stefano de Martino. Ştefan Radu a fost integralist, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Lazialii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Mauri (’25) şi Anderson (’29), Roma (în postură de gazde pe “Olimpico”) a egalat prin Totti (’48, ’64). În clasament, AS Roma este pe locul doi, cu 40 de puncte, la egalitate cu liderul Juventus, în timp ce Lazio este pe trei, cu 31 puncte.

De ce ţi-e frică....

Preşedintele clubului Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat că se teme că atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va caştiga din nou Balonul de Aur, în faţa portarului formaţiei germane Manuel Neuer. "În ultimele zile, experţii au spus că va caştiga Cristiano Ronaldo. şi, să fiu sincer, mă tem că aşa va fi", a declarat Rummenigge. Balonul de Aur va fi decernat, luni, la Zürich, pe langă Ronaldo şi Neuer fiind nominalizat şi argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona. Cristiano Ronaldo a fost laureat şi în 2014.

Shaqiri, cu împrumut la Inter

Internaţionalul elveţian Xherdan Shaqiri a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu gruparea Internazionale Milano, a anunţat clubul milanez, pe site-ul oficial. Acordul este valabil pană la 30 iunie 2019. Iniţial, se anunţase că Shaqiri a fost împrumutat de Inter Milano de la Bayern München pentru şase luni, cu opţiune de cumpărare.

Fotbalist mort pe şosea

Mijlocaşul belgian al echipei Wolfsburg, Junior Malanda, a încetat din viaţă într-un accident rutier, sambătă, la varsta de 20 de ani, a anunţat poliţia din Bielefeld. Accidentul a avut loc sambătă după-amiază, la Porta Westfalica, în timp ce fotbalistul se deplasa la Hanovra pentru a se alătura echipei sale în vederea efectuării unui stagiu de pregătire în Africa de Sud. Conform autorităţilor, circumstanţele accidentului încă nu au fost stabilite. Cotidianul Bild notează că Malanda era pasager pe bancheta din spate a unei maşini, iar şoferul a pierdut controlul, vehiculul intrand în coliziune cu un arbore


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.