Sport

Debut cu gol în Primera Division

Ziarul de Vrancea
6 ian 2015 538 vizualizări
Tanărul Florin Andone a adus victoria Cordobei în meciul cu Granada * şi Tătăruşanu a jucat primul său meci în serie A Spania.

Atacantul echipei Cordoba, Florin Andone, a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Cordoba, a caştigat-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa formaţiei Granada, ultimul meci al etapei a XVII-a a campionatului spaniol. Andone, aflat la primul meci ca titular în Primera Division, a jucat pană în minutul 81 şi a înscris golul doi al gazdelor în minutul 44. Primul gol pentru Cordoba a fost reuşit de Ghilas, în minutul 16. În urma acestei victorii, Cordoba a urcat pe locul 18 în clasament, cu 14 puncte, în locul Granadei, care a coborat pe poziţia a 19-a, cu 13 puncte.
Italia. Un alt debut, dar în campionatul Italiei, a fost consemnat în dreptul unui jucător mult mai experimentat: portarul Fiorentinei, Ciprian Tătăruşanu, care a apărat pentru prima dată în Serie A, în partida din deplasare cu AC Parma. N-a fost cu noroc debutul lui “Tătă”, parmegianii caştigand cu 1-0 prin golul marcat de Andrea Costa (’13). Squadra Viola a ratat un penalty prin Mario Gomez (’34) şi a avut doi jucători eliminaţi: Gonzalo Rodriguez (’79) şi Savic (’86). Neto, portarul brazilian care a refuzat prelungirea contractului cu Fiorentina, a stat pe bancă. Surpriza etapei a fost realizată de Sassuolo (locul X), care a caştigat pe “San Siro” în faţa echipei AC Milan cu 2-1. Marcatori: Sansone (’28) şi Zaza (’68), respectiv, Poli (‘9). Alte rezultate din etapa a XVII-a: Lazio – Sampdoria 3-0 (Radu – integralist); Udinese – Roma 0-1; Chievo – Torino 0-0; Empoli – Verona 0-0; Genoa – Atalanta 2-2; Palermo – Cagliari 5-0.
Cupa Angliei. Echipa Tottenham Hotspur, cu fundaşul Vlad Chiricheş integralist, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu formaţia Burnley, în turul trei al Cupei Angliei. Chiricheş a jucat tot meciul pe postul de fundaş dreapta. Oaspeţii au deschis scorul prin Chadli, în minutul 56, gazdele reuşind egalarea prin Vokes, în minutul 73. Partida se va rejuca săptămana viitoare pe terenul echipei Tottenham Hotspur. În 16-imi s-a calificat şi FC Liverpool, care a învins pe teren propriu pe formaţia de liga a IV-a AFC Wimbledon. Golurile au fost marcate chiar de Steven Gerrrard, care a anunţat cu o zi în urmă că acesta este ultimul sezon ca jucător al “cormoranilor”.
* Cupa Franţei. Paris Saint-Germain s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Franţei, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia Montpellier, în turul patru al competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Chantôme ( '63), Ibrahimovici ('79)şi Lucas Moura ('90^1). În 16-imile de finală ale Cupei Franţei, Paris Saint-Germain va întalni, pe teren propriu, la 20 sau 21 ianuarie, formaţia Girondins Bordeaux.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.