Sport

Arena şi Dan San au oferit un meci spectaculos

Dan Chiriac
5 ian 2015 801 vizualizări
După ce a fost condusă cu 2-0, echipa manageriată de Neagu Nistoroiu a revenit şi a egalat u Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM au obţinut victorii clare în meciurile disputate duminică

Sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Focşani au avut loc partidele etapei a treia din cadrul Cupei Firmelor. Meciurile grupei B s-au desfăşurat duminică, atunci când pe teren au intrat câteva dintre echipele cu pretenţii la acest turneu. Primul joc a opus pe Doctor GSM/Global Proiect şi Supermarket Zanfir. Cele două echipe emit pretenţii la unul din primele patru louri care asigură calificarea în sferturile de finală. Prima repriză a fost foarte echilibrată, cu ocazii la ambele porţii. La cabine s-a intrat cu un scor alb, dar în repriza a doua Doctor GSM a preluat iniţiativa şi s-a impus la final cu un scor clar, 6-1. Cel mai interesant meci al rundei a fost de departe cel dintre Arena şi Dan San Mărăşeşti. Ambele formaţii îşi doreau să obţină victoria, dar, în cele din urmă, au fost nevoite să se mulţumească doar cu unul singur. Dan San a început perfect meciul, iar dubla lui Beşa a dus scorul la 2-0. Numai că tinerii jucători de la Mărăşeşti au primit repede cartonaşe galbene, după câteva intrări peste limita regulamentului, astfel încât s-au văzut în situaţia de a juca cu teama eliminării. Arena a ratat câteva ocazii, dar până la pauză nu s-a mai marcat. Eliminarea lui Dima pentru cumul de cartonaşe galbene le-a permis celor de la Arena să joace timp de cinci minute în superioritate numerică. Asta nu înainte ca Suvac să reducă din diferenţă cu un gol marcat de la distanţă. Arena a egalat în cele din urmă şi a avut chiar ocazia de a câştiga la bara lui Nistoroiu, din finalul partidei. Şi Dan San putea obţine cele trei puncte, dar portarul Bogdan Sava a avut câteva intervenţii salvatoare.

Gol după gol

Voinţa Deep Serv a arătat din nou că este campioana competiţiilor pe teren redus din judeţ. Partida cu Sporting Terrabio a fost doar un simplu antrenament pentru formaţia manageriată de Marian Spînu. Chiar şi fără Emilian Chivu pe teren, Deep Serv a marcat gol după gol într-un joc în care s-a pus doar problema scorului. Claudiu Mihai a marcat de trei ori, în timp ce câte o dublă au reuşit Duţu, Curteanu şi Răzvan Crăciun. Restul golurilor le-a aparţinut lui Stanciu, Căpăţână şi Crăciun. Campioana ultimelor ediţii şi-a amânat partida din runda viitoare cu Arena, în condiţiile în care va juca la un turneu la Iaşi. Sâmbătă, în partidele grupei A, Auto ZBR s-a impus clar, 6-1 cu Pamiro Construct, în timp ce Sanorom Boloteşti a trecut cu 5-3 de Apollo Focşani. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei a treia:
Grupa A
Pamiro Construct- Auto ZBR 1-6
Apollo- Sanorom Boloteşti 3-5
Mobicart Bilieşti – DPD Courier 1-6
Clasament: Sanorom 9p, DPD Courier 6p, Auto ZBR 6p, Pamiro 3p, Mobicart Bilieşti 0p, Apollo 0p
Grupa B:
Doctor GSM – Supermarket Zanfir 6-1
Arena- Dan San 2-2
Voinţa Deep Serv-Sporting Terabio 12-2
Clasament: Dan San 7p, Arena 7p, Voinţa Deep Serv 6p (un meci mai puţin disputat), Supermarket Zanfir 6p,  Doctor GSM 3p, Sporting 0p, Fulger 0p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.