Sport

Căpitanul părăseşte corabia

Ziarul de Vrancea
4 ian 2015 411 vizualizări
Steven Gerrard va juca din vară în campionatul din SUA

Mijlocaşul Steven Gerrard nu-şi va prelungi contractul cu Liverpool, care expiră în luna iunie, astfel că va părăsi gruparea engleză după 16 ani, a anunţat clubul din Premier League. Gerrard va semna cu o echipă din campionatul nord-american, conform presei engleze. Steven Gerrard a jucat aproape 700 de meciuri în 16 ani la Liverpool, fiind căpitanul echipei. El a caştigat Liga Campionilor în 2005, Cupa UEFA în 2001, Cupa Angliei în 2001 şi 2006 şi Cupa Ligii Angliei în 2001, 2003 şi 2012. "Aceasta a fost cea mai dificilă decizie a vieţii mele. Fac anunţul acum pentru ca antrenorul şi echipa să nu fie distraşi de ştirile şi speculaţiile cu privire la viitorul meu. Clubul Liverpool a fost o parte uriaşă a vieţii noastre foarte mult timp şi despărţirea va fi grea, dar simt că este ceva în beneficiul tuturor celor implicaţi, inclusiv al familiei mele şi al clubului. Voi juca în continuare şi deşi acum nu pot să spun unde, pot să menţionez că va fi la o echipă care nu este rivala formaţiei Liverpool, astfel că nu voi juca împotriva echipei Liverpool - este ceva ce nu aş putea face. Decizia mea este bazată total pe dorinţa de a experimenta ceva diferit în carieră şi în viaţă şi vreau să fiu sigur că nu voi avea regrete atunci cand îmi voi încheia activitatea de fotbalist", a precizat Gerrard.
Informaţia a fost confirmată oficial şi gruparea “cormoranilor” pe Twitter.Potrivit mirror.co.uk, Gerrard este dorit de mai multe echipe din campionatul american, iar Los Angeles Galaxy i-ar oferi englezului un contract pe patru ani în valoare totală de 20 de milioane de lire sterline.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.