Sport

Mourinho s-a înfuriat pe arbitri

Ziarul de Vrancea
29 dec 2014 818 vizualizări
Tehnicianul de la Chelsea a reclamat un penalty în partida de la Southampton

Echipa Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon titular, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Aston Villa, în etapa a XIX-a campionatului englez de fotbal. Toţi cei trei jucători romani din Premier League au evoluat duminică, iar echipele lor au obţinut rezultate de egalitate. În afara lui Pantilimon, Vlad Chiricheş a jucat tot meciul pe care formaţia lui, Tottenham, l-a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu Manchester United, iar Florin Gardoş a intrat în minutul 62 al partidei pe care Southampton a încheiat-o cu scorul de 1-1, acasă, cu Chelsea.În partida de la Southampton, “sfinţii” au deschis scorul prin Sadio (’17), iar Chelsea a egalat în minutul adiţional al primei reprize prin Eden Hazard.  Din minutul 88, gazdele au evoluat în zece jucători, după eliminarea lui Schneiderlin. Partida de la Southampton nu a fost lipsită de scandal, managerul de la Chelsea, José Mourinho acuzand violent arbitrajul lui Anthony Taylor. "Am obţinut un punct bun pe un teren foarte complicat. Southampton s-a apărat cu tot ce a avut la dispoziţie: organziare, stare de spirit, solidaritate, Jucătorii mei au încercat totul, mai ales după pauză. Dar eu nu pot înţelege cum  de nu a fost acordat un penalty indiscutabil la Fabregas. Într-o zi, Sam Allardyce a spus că jucătorii mei plonjează, apoi altul a zis la fel şi încă unul. şi aici vedem un arbitru careî îi dă galben pentru simulare jucătorului meu în loc să acorde penalty. Nu pot să înţeleg asta. A fost un penalti enorm. Cum să nu-l vezi? Am să merg să-l văd pe arbitru, să-i urez un an bun în 2015 şi să-i spun că ar trebui să-i fie ruşine de el", a declarat Mourinho după meci, referindu-se la o fază care a avut loc în minutul 55. Manchester City putea profita de acest rezultat ca să se apropie la un punct de campioana turului în Premier League. însă jucătorii antrenaţi de Manuel Pellegrini au terminat şi ei la egalitate, scor 2-2, meciul disputat acasă cu Burnley, ocupanta penultimului loc, după ce au condus la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de David Silva (’23) şi Fernandinho (’33). Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Boyd (’47) şi Barnes (’81). Astfel, diferenţa dintre Chelsea şi City rămane de trei puncte, la jumătatea sezonului.
Celelalte rezultate înregistrate în etapa a XIX-a a Pemier League: Hull – Leicester 0-1. Mahrez (’32);  Paul Konchesky (Leicester) a fost eliminat în minutul 88, iar Stephen Quinn (Hull) a primit cartonaşul roşu în minutul 90; Queens Park Rangers - Crystal Palace 0-0; Stoke City - West Bromwich Albion, 2-0 (0-0. Biram Diouf (’51, ’67); West Ham United - Arsenal 1-2 (0-2). Kouyaté (’54) / Cazorla (’41 – penalty), Welbeck (’44);  Newcastle United – Everton 3-2 (1-1).P.Cissé (’34), Ayoze (’51), Colback (’68).  Meciul Liverpool - Swansea s-a disputat aseară, tarziu. Clasament: 1. Chelsea – 46 p; 2. ManCity – 43 p; 3. ManUnited – 36 p; 4. Southampton – 33 p; 5. Arsenal – 33 p; 6. West Ham – 31 p; 7. Tottenham – 31 p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.