Sport

Campioana naţională CSM Focşani a cântat pentru primar

Ziarul de Vrancea
23 dec 2014 1897 vizualizări

Juniorii au fost felicitaţi de primar pentru performanţa realizată la Campionatul Naţional de la Constanţa u Marian Oprişan nu s-a deranjat să îi primească pe campioni u astăzi, campionii îşi primesc diplomele şi medaliile în Piaţa Unirii

Echipa de fotbal CSM Focşani l-a vizitat ieri pe edilul Focşaniului pentru a-i ura Sărbători Fericite! Cu această ocazie, puştii au fost felicitaţi de primarul Decebal Bacinschi pentru titlul de campioni naţionali obţinut duminică la Campionatul  naţional la fotbal pentru copiii născuţi 2006. După ce l-au colindat pe primar, toţi membrii echipei au primit cadouri din partea Primăriei şi au fost invitaţi de edil în biroul său, pentru a face poze şi mai ales pentru a vedea panorama Pieţei Unirii din balconul biroului numărul 1 din instituţie. Piticii au fost încântaţi  de biroul primarului, şi, deloc inhibaţi că stau de vorbă cu acesta, l-au întrebat de ce are mai multe scaune dacă el e singurul care foloseşte biroul respectiv. 

La eveniment era aşteptat şi Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, dar acesta, probabil, prins de evenimentele din agendă, nu a dat curs invitaţiei. Astăzi, juniorii sunt aşteptaţi la ora10.00 în Piaţa Unirii pentru a primi diplomele şi medaliile aferente titlului câştigat duminică. La Sala Sporturilor din Constanţa a avut loc, duminică, finala Campionatului naţional la fotbal pentru copiii născuţi 2006. Echipa antrenată de Mircea Lazăr şi Ionel Cristinel a reuşit o performanţă extraordinară, acesta fiind primul titlu naţional din istoria fotbalului vrâncean după Revoluţie. Performanţa echipei a fost dublată de obţinerea titlului pentru cel mai bun portar, atribuit lui Andrei Chiriac, tot de la CSM Focşani. (D. L.)

Echipa condusă de Mircea Lazăr şi Ionel Cristinel a câştigat titlul naţional la copii 2006

Întreg lotul echipei ce a disputat pe rând Campionatul Judeţean, Etapa de Zonă şi Turneul Final este compus din următorii jucători: Fătu Rareş, Onofrei Răzvan Alexandru, Sichin Leonardo, Buică Andrei, Mircea Rareş Ştefan, Racoviţă Andrei, Manole Rareş, Necula, Robert Vasilică, Murgia Matei, Stoian Alexandru Adrian, Ionescu Roberto Daniel, Crăciun Horaţiu, Stoica Lorenzo Iulian, Dănilă Mihnea Theodor, Onofrei Răzvan Cristian, Niţu Marius Ionuţ, Mocanu Sebastian Marian, Bădasca Călin Gabriel, Cartas David, Păvăluca Adrian, Chiriac Andrei Călin. Antrenor Lazăr Mircea, Antrenor portari Ionel Cristinel. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.